ایران

توقیف لندکروز ۱۲ میلیاردی و بازداشت راننده اش که هیچ چیزش با هم مطابقت نداشت !

فرمانده انتظامی شهرستان کوه‌چنار از توقیف لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

لندکروزپ

به گزارش اول فارس، سرهنگ “حسینعلی شیروانی” با اعلام این خبر  بیان کرد: ماموران انتظامی کوه‌چنار حین گشت‌زنی در سطح حوزه استحقاظی به یک خودرو تویوتا لندکروز مشکوک و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

وی افزود: پس از بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد مشخصات شاسی و موتور با پلاک الصاقی مطابقت ندارد و خودرو مذکور فاقد مدارک گمرکی بوده و به صورت قاچاق وارد کشور شده است.

فرمانده انتظامی کوه‌چنار با بیان اینکه برابر نظر کارشناسان ارزش خودرو مذکور ۱۲۰ میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: راننده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

سرهنگ “شیروانی” از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز از جمله قاچاق و توزیع کالاهای ممنوعه توسط افراد سودجو و فرصت‌طلب، موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا