فرهنگ و هنر

جشن تولد ۸۸ سالگی شاعر وطنی استاد صدرا ذوالریاستین شیرازی

در بیست و هشتمین روز از آذرماه ۱۳۱۵ مولودی از خانواده ای اصیل و نجیب و از تبار قومی صاحب تاریخ و فرهنگ دیرینه در شیراز جنت طراز متولد شد که همینک او را استادی نام آشنا در عرصه شعر و ادب پارسی میدانند.۸۸ سال بعد و در ۲۸ آذرماه ۱۴۰۲ جمعی از ارادتمندان و دوستدارانش در منزل وی گردهم آمدند و گرداگرد شمع وجود پر مهر استاد جشن تولد او را برگزار کردند.

صدرا ذوالریاستین شیرازی
“سید محی الدین حسینی ارسنجانی:  جمعی از فعالان فرهنگی و اجتماعی، همسر و دیگر اعضای خانواده استاد ذوالریاستین شیرازی از جمله” شعله و شراره ذوالریاستین” که هر دو دستی بر شعر و ادب دارند، در آیینی دوستانه و صمیمانه جشن تولد هشتاد و هشت سالگی صدرای شعر پارسی را برگزار نمودند.
بانو “مهرنگار اشراقی” همسر وفادار پیشکسوت شعر و ادب فارسی ذوالریاستین شیرازی به گرمی پذیرای جمع اندک حاضر بود.این شاعر مطرح معاصر و منتقد ادبی با اظهار خرسندی ازحضور اعضای گروهی از فرهنگیان شیراز، سروده های خود و نمونه های اشعاری از حافظ و سعدی، ابوالقاسم لاهوتی، کارو و …را با صدایی رسا و به شیوه ای حماسی قرائت نمود و چند جلد کتاب از دفاتر شعری خود را در این مراسم بادستخط و امضای خویش به میهمانان این آیین اهدا نمود.

برپایی چنین آیینیها که به تکریم مقام شامخ مفاخر علم و ادب و فرهنگ و هنر شیراز و فارس  در راستا ی معرفی و شناساندن چهره های نامدار و محبوب عرصه فرهنگ بعموم مردم و بویژه نسل نخبه و جوان معاصر موثر است.

*ذوالریاستین شیرازی صدرالشعرای معاصر فارس است.

راد مردانی صاحب ایده و بزرگان وادی فرهنگ و ادب همچون استاد صدرا ذوالریاستین در همه حال شایسته تقدیر و احترامند و ما به پاس عمری فرزانگی وفرهیختگی وی و بمنظور تکریم مقام علمی و ادبی او که از جمله شاعران مطرح و خوش ذوق شهر راز است ساعتی را گرد وجود پرمهرش جمع شدیم و جشن میلاد هشتاد و هشت سالگی اش را در حضور خانواده ادیب و هنرمند او برپا نمودیم،باشد که یکصد و بیست ساله شدنش را جشن گیرند.
گفتنی است صدرا ذوالریاستین شیرازی روز ۲۸ آذر ۱۳۱۵ در محله میدان شاه(تکیه نواب) شیراز دیده به جهان گشود و پس از دهها سال کار و تلاش مجدانه و خدمات صادقانه در تشکیلات اداری و مدیریتهای بانکی استانهای مختلف کشور در سال ۱۳۵۹به افتخار بازنشستگی نائل آمد.

عضو شوید:

صدر الشعرای معاصر و شاعر یلدایی شیراز،دهها هزار بیت شعر سروده های وطنی و عاشقانه خود در قالبهای مختلف شعری از جمله غزل ،قصیده، مثنوی، رباعی و….را در بیست عنوان دفتر ادبی و منظوم منتشر شده کرده و صدها عنوان مقالات و نقدهای ادبی در طی دهها سال به قلم سترگ او در جراید و نشریات استانی از جمله در روزنامه های خبرجنوب، عصر مردم، تحلیل روز، نیم نگاه، افسانه و…مندرج گردیده است.

غرض‌ورزی روسی ، انفعال ایرانی و زیاده خواهی اعراب ، می خواهید چه کنید؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا