استان فارس

تولید شیرینی‌هایی با طعم سوسک و مگس در شیراز

صدا و سیمای فارس در گزارشی باعنوان شیرینی هایی با طعم سوسک و مگس نوشت:در بازرسی که بازرسان تعزیرات حکومتی فارس، اصناف و کارشناسان بهداشت شهرستان شیراز از برخی کارگاه‌های تولید شیرینی داشتند مسایل بهداشتی در این کارگاه‌ها رعایت نمی‌شود.

خانم شفیعی زاده کارشناس بهداشت گفت:استفاده از تخم مرغ‌های تاریخ گذشته و بلا استفاده در برخی از قنادی‌ها و مکان‌هایی که شیرینی در آنجا تولید می‌شوند رایج شده و همین کار سبب می‌شود تا سلامت مردم به خطر بیفتد.

وی با بیان این که کارشناسان و بازرسان بهداشت مرتب از قنادی‌ها و مکان‌های تولید شیرینی بازرسی ورعایت مسایل بهداشتی را به آن‌ها گوشزد می‌کنند گفت. در برخی موارد تهیه تولید و توزیع شیرینی بین قنادی‌ها در مکان‌های مخفی و زیرزمینی‌ها انجام می‌شود که از دید کارشناسان و بازرسان پنهان است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا