مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس گفت: مدارس کلانشهرها و همچنین شهرهای بزرگ فارس در مهرماه کاملاً مجازی است ولی از آبان ماه به تدریج بازگشایی مدارس انجام میشود.
به گزارش اول فارس، فرهاد اسماعیلی پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: در خصوص شروع فعالیت مدارس نیز متذکر شد: شورای مدرسه تصمیم گیری لازم را در خصوص حضور یا عدم حضور دانش آموزان در هر مدرسه اتخاذ میکند این در حالی است که سیاست گذاری کلی در خصوص حضوری یا عدم حضوری بودن فرایند آموزش دانش آموزان بر اساس دستورالعملهای کلی ستاد ملی کرونا است.
اسماعیلی ادامه داد: در مناطق شهری در مهر ماه کلاسها به صورت مجازی است ولی در مناطق کم جمعیت و روستاها میتوان تجدید نظر کرد و کلاسها با رعایت شیوه نامههای بهداشتی نسبت به برگزاری اقدام کرد.
به گفته این مقام مسئول از اواخر مهر و آبان ماه به صورت تدریجی نسبت به بازگشایی مدارس اقدام خواهیم کرد این در حالی است که ۹۰ درصد معلمان واکسینه شدهاند و دانش آموزان نیز در فاز تزریق واکسن قرار گرفتهاند.
وی اضافه کرد: سال تحصیلی ۱۴۰۰ سال پیچیدهای در نظام آموزشی است و فرایند آموزش امسال با سالیان گذشته و در دوران کرونا متفاوت است البته نباید فراموش کرد که نظام آموزشی در دوران کرونا آسیب دید.
وی اضافه کرد: مدارس کارکردهای متفاوتی در کنار آموزش، تعلیم و تعلم دارد و مدارس میتوانند نقش ویژه ای در کاهش معضلات دانش آموزان داشته باشند.
اسماعیلی در ادامه بیان کرد: در سند تحول آموزش و پرورش موضوعی به نام زبان ترجیحی آورده شده که باید در مدارس مورد استفاده قرار بگیرد اما فرآیند اجرایی این طرح دارای پیچیدگیهای مختلفی است.
اسماعیلی، شورای مدرسه را یکی از نهادهای همکار با اداره کل آموزش و پرورش عنوان کرد که میتواند نسبت به اعتراض در خصوص نحوه برگزاری کلاسها اقدام کند.
او در خصوص اعتراض معلمان تاکید کرد: مطالبه معلمان مطالبهای بر اساس رتبه بندی بوده و این موضوع در مجلس در حال بررسی است.
آموزش و پرورش از فروش مدرسه شاهد خبر نداشت
او در خصوص فروش مدرسه شاهد نیز تاکید کرد: سال ۹۶ نماینده بنیاد کوثر که مالک زمین بود نسبت به فروش زمین اقدام کرد و مجموعهای اقتصادی پس از خرید این ملک نسبت به ثبت سند این ملک اقدام کرده است.
اسماعیلی تاکید کرد: نه تنها آموزش و پرورش بلکه بنیاد شهید و امور ایثارگران استان نیز از فروش این مدرسه آگاهی نداشت و نماینده بنیاد کوثر که در اصفهان مستقر بوده، نسبت به فروش این ملک اقدام کرده است.
وی افزود: هر شخص حقیقی و حقوقی که مالک زمین مدرسه شاهد ۱۳ باشد بدانند که کاربری این زمین کاربری آموزشی است از این رو اگر بخواهد تبدیل به کاربری دیگری شود باید مجوز لازم را از آموزش و پرورش بگیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس در بخش دیگری از صحبتهای خود در خصوص آموزش مجازی تاکید کرد: بر اساس آمارهای کسب شده پس از شیوع کرونا ۸۰۰ نقطه در استان دارای اینترنت نبود و ۵۰۰ نقطه از استان نیز امکان دسترسی به شبکههای آموزش و چهار سیما را نداشتند.
او ادامه داد: علاوه بر نرم افزار شاد در استان فارس این اجازه داده شد که از سایر نرم افزارها نیز برای تعلیم و تعلم استفاده شود این در حالی است که این نرم افزار دارای مشکلاتی بوده اما در تلاش هستیم نسبت به برطرف کردن این مشکلات اقدام کنیم.
وی در خصوص عدم ثبت نام دانش آموزان نیز یادآور شد: بر اساس آمارهایی که منتشر شده ۹۹ و ۶۴ صدم درصد از افرادی که به سن قانونی رسیدهاند اقدام به ثبت نام در مدارس کردهاند این در حالی است که در سال گذشته ۶ هزار نفر که به سن قانونی رسیده بودند در مراکز آموزشی ثبت نام نکرده بودند.
به گفته مسئولان آموزش و پرورش استان فارس در استان بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ هزار نفر کمبود معلم وجود داشته اما با کسب مجوزهای لازم این آمار به ۸ هزار و ۵۰۰ نفر تقلیل مییابد.
گلچین
تاریخ : ۲۸ - شهریور - ۱۴۰۰
آقای مدیر کل ای کاش به وضعیت فاجعه بار اداره آموزش و پرورش شهرستان … رسیدگی می کردی ، ریاست این اداره به همراه معاونینش ظلم و حق کشی را به اوج رسانیده اند
امیر
تاریخ : ۲۸ - شهریور - ۱۴۰۰
سلام خدمت مردم شریف ایران این بدبختی که مردم دچارآن هستند همه میدانیم حاصل ناکارآمدی برخی مسئولین هستیم…مگه مشخص سده هرکی واکسن زده دیگه کرونا نمیگیره دنیا کرونا روسکست داده ولی شما موندید مگه مامثل شما بی مسئولیتیم که که بچه هامون بفرستیم مدرسه بااین اخبارالکی… آیاخودت حاضری بچت روبفرستی مدرسه بله مرگ خوبه براهمسایه توروخدا بکشید