خبر اولاخبار اجتماعی - خبرهای اجتماعی

جزئیات تازه از حادثه مرگبار خیابان منوچهری شیراز : قاتل از کسبه محل است

عصر روز پنجم خرداد1404 یک فرد در شیراز با سلاح سرد ۴ نفر را به قتل رسانده و ۲ نفر دیگر را نیز مجروح کرد.

به گزارش اول فارس ، در یک حادثه خشونت‌بار در خیابان منوچهری شیراز که عصر روز پنجم خرداد۱۴۰۴ رخ داد، یک فرد با سلاح سرد ۴ نفر را به قتل رسانده و ۲ نفر دیگر را نیز مجروح کرد. این حادثه پس از اعلام به پلیس ۱۱۰، منجر به اعزام فوری نیروهای انتظامی به محل شد.

سردار “عزیزاله ملکی”، فرمانده انتظامی استان فارس، جزئیات این جنایت را تشریح کرد. وی اظهار داشت که فرد مهاجم پس از مشاهده ماموران پلیس، با سلاح به سمت آنان نیز حمله کرده که با اقدام به موقع پلیس، زمین‌گیر و دستگیر شد.

طبق گفته سردار ملکی، قاتل حدوداً ۳۷ ساله و معتاد به مواد مخدر صنعتی است و جهت سیر مراحل قضایی و بررسی علت وقوع جنایت، تحویل مراجع قضایی شده است.

رئیس مرکز اورژانس فارس نیز با تأیید این حادثه، اعلام کرد که در این واقعه ۳ آقا و یک خانم کشته شده و ۲ نفر آقا نیز مجروح شدند که به سرعت به بیمارستان شهید رجایی شیراز منتقل شده‌اند. همچنین ضارب حادثه که بر اثر شلیک پلیس مجروح شده بود، برای درمان به یکی از بیمارستان‌های شیراز منتقل شده است.

دادستان مرکز استان فارس نیز خبر دستگیری ضارب خیابان منوچهری شیراز را تأیید کرد و افزود که ضارب پس از دستگیری در اختیار مقام قضایی قرار گرفته است.

وی بیان داشت که ضارب که ظاهراً از کسبه خیابان منوچهری شیراز است، وارد ساختمان در حال ساختی در نزدیکی محل کسب خود شده و ضمن درگیری با سلاح سرد، کارگر ساختمان را مضروب کرده است.

دادستان شیراز خاطرنشان کرد که تحقیقات تکمیلی در خصوص علل و عوامل و همچنین کشف انگیزه ضارب آغاز شده است./لد/

اگر کلمه IRIS را در۱۰ ثانیه پیدا کنید، چشمان تیزبین و هوش بالایی دارید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا