جزئیات واگذاری کامل مهدهای کودک به آموزش و پرورش

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بر اساس مصوبه هفته گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی، کلیات واگذاری امر تربیت کودکان از صفر تا شش سال از مهدکودک ها تا پیش دبستانی به صورت یکپارچه به وزارت آموزش و پرورش سپرده شده است گفت: قرار شده هرچه زودتر کار کارشناسی انجام و […]

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بر اساس مصوبه هفته گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی، کلیات واگذاری امر تربیت کودکان از صفر تا شش سال از مهدکودک ها تا پیش دبستانی به صورت یکپارچه به وزارت آموزش و پرورش سپرده شده است گفت: قرار شده هرچه زودتر کار کارشناسی انجام و جزئیات اجرایی شدن مصوبه ارائه و سپس اعلام شود.

رضوان حکیم زاده

به گزارش گروه اجتماعی اول فارس ، رضوان حکیم زاده  با بیان اینکه پیرو مصوبه هفته گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی امر تربیت کودکان صفر تا شش سال به آموزش و پرورش سپرده شد به ایسنا گفت: بر این اساس، کلیات واگذاری امر تربیت کودکان از صفر تا شش سال از مهدکودک ها تا پیش دبستانی تصویب و به صورت یکپارچه به وزارت آموزش و پرورش سپرده شد.

وی افزود: قبلا تقسیم بندی زیر چهار سال و چهار تا شش سال را داشتیم که البته کلیه کودکانی هم که به مهدکودک می رفتند طبق گزارش رئیس سازمان بهزیستی، ۸۰ درصدشان در همین گروه سنی چهار تا شش سال قرار داشتند و مشمول قانون آموزش و پرورش می شدند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۲۰ درصد کودکان در مهدهای کودک، زیر چهارسال سن دارند گفت: کلیات واگذاری و یکپارچه بودن مدیریت، برنامه ریزی، سیاست گذاری و نظارت تربیت کودکان صفر تا شش سال به آموزش و پرورش واگذار شده است و جزئیات آن پس از نهایی شدن در جلسات کارشناسی اعلام می شود.

حکیم زاده درباره زمان تدوین و نهایی شدن شیوه نامه اجرایی مصوبه مذکور گفت: قرار شده هرچه زودتر کار کارشناسی انجام و جزئیات اجرایی شدن مصوبه ارائه و سپس اعلام شود.

وی درباره گروه سنی مشمول این مصوبه توضیح داد و اظهار کرد: به صورت یکپارچه تمام کودکان زیر شش سال را در بر می گیرد و البته خب در گذشته هم مسئولیت کودکان چهارسال طبق قانون سال ۹۵ مجلس از حیث محتوا و برنامه بر عهده آموزش و پرورش بود و بهزیستی مسئولیت اجرا و نظارت را برعهده داشت که از این پس یکپارچه دیده می شود.

مطالب مرتبط

۹ راهکار ساده برای از بین بردن ترس کودکان از آمپول

۸ دلیل اصلی دروغ گفتن در کودکان + درمان و راه مقابله با آن

چند راهکار عالی برای استفاده کمتر کودکان از موبایل و سایر ابزارهای دیجیتال

نظرات