ایرانمحیط زیست

پیش‌بینی هواشناسی از ورود یک سامانه بارشی جدید به استان فارس

هواشناسی 18
مدیرکل هواشناسی فارس گفت: برای امروز و فردا در آسمان استان، شاهد افزایش ابر، رگبار، رعد و برق پراکنده برای نیمه جنوبی فارس خواهیم بود.
به گزارش گروه محیط زیست اول فارس، مهرداد قطره سامانی پبا اعلام این خبر افزود: امروز شنبه آسمان استان صاف تا قسمتی ابری، در بعد از ظهر و اوایل شب وزش باد و در نیمه جنوبی و برخی نقاط مرکزی و غربی رشد ابر، رگبار و رعد و برق پراکنده، وزش باد شدید موقتی و با احتمال تگرگ همراه است.

او افزود: برای فردا یکشنبه سوم مردادماه آسمان استان صاف تا قسمتی ابری، در بعد از ظهر و اوایل شب وزش باد و در برخی نقاط جنوبی رشد ابر و با احتمال رگبار و رعد و برق پراکنده، و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می‌شود.

قطره سامانی بیان کرد: تا پنج روز آینده (از یکشنبه) به تدریج سامانه موسمی ضعیف شده و از اواسط هفته، بر روی استان ما تأثیری نخواهد داشت.

او تصریح کرد: کمینه دمای امروز استان صفاشهر و پاسارگاد با ۱۶ درجه بالای صفر، بیشینه دمای دیروز لامرد و خنج با ۴۵ درجه بالای صفر، کمینه دمای امروز شیراز ۲۲ درجه بالای صفر و بیشینه دمای دیروز شیراز ۳۸ درجه بالای صفر بوده است.

وات 1

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. خدایا یک سیل عظیم نصیبمان کن تاازاین دنیای لعنتی راحت شویم همه باهم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا