جزئیات گروگانگیری مرد ۴۰ ساله در شیراز
فرمانده انتظامی شیراز روز ۲۷ آذرماه از رهایی گروگان ۴۰ ساله و دستگیری ۳ نفر گروگانگیر در این شهرستان خبر داد و گفت: در پی تماس تلفنی خانمی به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر گروگان گرفتن شوهرش توسط ۳ نفر در منزلی در یکی از محلههای شیراز، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری ۴۰ سلطان آباد قرار گرفت.
اسماعیل زراعتیان افزود: ماموران انتظامی تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات فنی و تخصصی و هماهنگی با مرجع قضایی سریعا به محل موردنظر اعزام شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان شیراز تصریح کرد: در یک عملیات ضربتی ماموران پلیس موفق شدند وارد منزل شوند و ضمن دستگیری ۳ نفر گروگانگیر، گروگان ۴۰ ساله را نیز صحیح و سالم آزاد کنند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهمان در بازجویی اولیه علت و انگیزه آدم ربایی را اختلاف حساب عنوان کردند، گفت: برخورد با مخلان نظم و امنیت یکی از اولویتهای این فرماندهی است.