استان‌هاخبر اول

جزئیات گروگان‌گیری ۳۰۰ هزار دلاری پسربچه شوشتری/رهاسازی گروگان در خیابان‌های اهواز پس از ۱۷روز

17روز تحقیقات پلیسی برای نجات پسربچه ربوده شده در حالی پایان یافت که آدم‌ربایان وقتی پلیس را در یک قدمی خود دیدند، گروگانشان را رها کردند.

گروگان شوشتری

به گزارش اول فارس ، ۱۷روز تحقیقات پلیسی برای نجات پسربچه ربوده شده در حالی پایان یافت که آدم‌ربایان وقتی پلیس را در یک قدمی خود دیدند، گروگانشان را رها کردند. ساعت ۷صبح ۳۰ دی‌ماه امسال بود که امیرعلی ۱۲ساله مقابل مدرسه‌  در شهرستان شوشتر از ماشین پدرش پیاده شد تا وارد مدرسه شود. تنها چند ثانیه از رفتن پدر گذشته بود که مردی خودش را به پسربچه ۱۲ساله رساند و به بهانه‌ای او را به نزدیکی یک خودروی پژو ۲۰۶کشاند و با کمک مردی دیگر، به زور وی را به داخل ماشین انداختند و با خود بردند. درست در همان لحظات بود که مدیر مدرسه که متوجه این ماجرا شده بود با پدر امیرعلی تماس گرفت و معلوم شد که پسربچه ۱۲ساله توسط آدم‌ربایان دزدیده شده است.

درخواست ۳۰۰هزار دلاری
پدر امیرعلی که شغلش ساختمان‌سازی و معاملات خودرو است می‌گوید: از همان روزی که امیرعلی را ربودند، پلیس را در جریان قرار دادیم و تحقیقات مأموران آغاز شد. در همان روزهای نخست، با بررسی دوربین‌های مداربسته، سرنخ‌هایی از آدم‌ربایان به‌دست آمد. همان روز آنها با من تماس گرفتند و تهدید کردند که اگر ۳۰۰ هزار دلار ارز دیجیتال «تتر» از طریق کیف الکترونیکی به آنها پرداخت نکنم، دیگر پسرم را نخواهم دید. آنها می‌دانستند که وضع مالی خوبی دارم و می‌توانم این پول را تهیه کنم؛ برای همین در تماس‌هایشان مرا تحت فشار گذاشتند تا هر چه زودتر این پول را فراهم کنم.

روزهای پرالتهاب
پدر امیرعلی می‌گوید: همسرم همان روز وقتی متوجه دزدیده شدن امیرعلی شد، چنان دچار استرس شد که سکته مغزی کرد و ۸روز در بیمارستان بستری بود. در تمام این مدت دلهره و اضطراب ناشی از وضعیت پسرم و شرایط همسرم در بیمارستان، چنان فشاری به من وارد کرد که تصمیم گرفتم هر طور شده پول درخواستی آدم‌ربایان را تهیه و پسرم را آزاد کنم. این در حالی بود که پلیس و نیروهای امنیتی وارد عمل شده و تحقیقات گسترده‌ای را برای آزادی پسرم و دستگیری آدم‌ربایان آغاز کرده بودند. او درباره آدم‌ربایان می‌گوید: در همه این روزها تماس‌های آدم‌ربایان توسط ۴نفر انجام می‌شد که هر کدام لهجه‌های متفاوت داشتند. در همه تماس‌ها نیز تأکید داشتند پول را باید هر چه زودتر پرداخت کنم و تهدید می‌کردند که اگر به خواسته‌شان عمل نکنم، پسرم را به قتل می‌رسانند.

همزمان با ربوده شدن امیرعلی، تیم ویژه‌ای از کارآگاهان پلیس آگاهی، در حال تحقیقات شبانه‌روزی برای دستگیری آدم‌ربایان بودند. این تحقیقات بعد از گذشت ۱۶روز نتیجه داد و در ۱۵بهمن، کارآگاهان با اقدامات پلیسی یکی از افرادی را که در این گروگانگیری همکاری داشت، شناسایی کردند. آنها وی را زیرنظر گرفتند و به این ترتیب ۷نفر دیگر هم که از ماجرای گروگانگیری خبر داشتند و به آدم‌ربایان کمک کرده بودند، شناسایی شدند. به این ترتیب عملیات دستگیری متهمان کلید خورد و ابتدا ۸متهم و در ادامه ۵متهم دیگر نیز از سوی پلیس شناسایی و دستگیر شدند.

امیرعلی

آزادی گروگان نوجوان

پلیس سایه به سایه در تعقیب آدم‌ربایان اصلی بود و آنها که متوجه شده بودند چیزی تا دستگیری‌شان نمانده، تصمیم گرفتند گروگانشان را رها کنند. پدر امیرعلی توضیح می‌دهد: در همه این روزها تلاش می‌کردم  پولی را که آدم‌ربایان خواسته بودند فراهم کنم. حتی توانسته بودم بخش زیادی از این پول را تهیه کنم اما آدم‌ربایان می‌گفتند که همه ۳۰۰هزار دلار را می‌خواهند. تا اینکه ساعت ۶:۳۰عصر سه‌شنبه پلیس با من تماس گرفت و خبر دادند که امیر علی نزد مأموران است و تا ساعاتی دیگر او را خواهیم دید.

پدر گروگان می‌گوید: وقتی خبر را شنیدم، از خوشحالی قلبم در حال ایستادن بود. در همه این مدت پلیس به ما قول داده بود که امیرعلی را پیدا خواهند کرد و حالا به قول‌شان عمل کرده بودند. بعدا متوجه شدم که آدم‌ربایان امیر علی را ۳روز قبل از دستگیری همدستانشان به اهواز آورده بودند چرا که تصور می‌کردند به‌زودی به پولشان می‌رسند. اما وقتی پلیس ۱۳نفر را در اصفهان، شهرکرد و اهواز دستگیر کرد، فهمیدند که در آخر خط هستند و به همین دلیل پسرم را درحالی‌که بیهوش کرده بودند، در یکی از خیابان‌های اهواز رها کرده و فرار کردند.

مردم که این صحنه را دیدند، پلیس را در جریان گذاشتند و ما پس از ۱۷روز توانستیم پسرم را در آغوش بکشیم.

امیرعلی را کجا مخفی کرده بودند؟

پدر گروگان در پاسخ به این سؤال می‌گوید: آن روز که آنها امیرعلی را در شوشتر از مقابل مدرسه دزدیدند، او را به اهواز و از آنجا به شهرکرد، سلفچگان، رباط‌کریم، تهران، ساوه و پرند برده بودند و در هر شهر چند روز او را به خانه‌هایی خارج از شهر و در اتاقی زندانی می‌کردند.

امیرعلی گفت که آدم‌ربایان درحالی‌که صورت خود را پوشانده بودند، او را در اتاق زنجیر می‌کردند. حتی او را مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند که هنوز جای زخم‌ها و جراحاتش خوب نشده است. امیرعلی به ما گفت که در تمام این مدت او را با قرص خواب‌آور بیهوش می‌کردند و امیرعلی در ۵روز آخر غذا نمی‌خورد، چون فهمیده بود که آنها در غذایش قرص خواب‌آور می‌ریختند.

براساس این گزارش، ۱۳متهم این پرونده اعتراف کرده‌اند که در ازای گرفتن پول حاضر به همکاری با آدم‌ربایان اصلی شده بودند.

پدر امیرعلی می‌گوید: این افراد از چند‌ماه پیش با آماده کردن پاسپورت برای خروج از ایران آماده بودند، اما پلیس نقشه آنها را نقش برآب کرد و حالا آن سه نفر اصلی تحت تعقیب پلیس هستند.منبع:همشهری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا