جستجو برای آب خوردن در زیر زمین فارس: کفشکنی و حفاری ادامه دارد
مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس از حفر، تجهیز، کفشکنی و مهندسی مجدد ۹۸ حلقه چاه آب شرب در شهرها و روستاهای استان، از ابتدای سال جاری خبر داد.
به گزارش اول فارس ، علی شبانی گفت: با توجه به ضرورت ارائه خدمات مطلوب و بیوقفه به مردم، در ۴ ماهه اول سال جاری اقدامات قابل توجهی در حوزه تأمین آب در استان صورت گرفته است.
او با تأکید بر تداوم خشکسالی ناشی از عدم بارش کافی باران در سال جاری، اظهار کرد: عدم بارش مطلوب و کافی باران و علاوه بر آن پراکنش نامناسب بارندگیها در بیشتر شهرها و روستاهای استان، موجب شده است مقوله تأمین آب شرب مردم با مشقات عدیدهای همراه باشد که در سایه مدد خداوند، با کار مضاعف و تلاش دوچندان در پی رفع موانع هستیم.
شبانی عدم بارندگی مطلوب و تغذیه منابع تأمین آب سطحی در استان در آستانه تابستان سال جاری را از مهمترین دغدغههای شرکت آبفا استان توصیف کرد و گفت: با توجه به رویکرد وزارت نیرو مبنی بر تسریع در محرومیتزدایی ورفع مشکلات آبرسانی در مناطق محروم، اقدامات جهادی و مطلوبی در حوزه آبرسانی از ابتدای سال جاری در استان صورت گرفته است که حفر، تجهیز، کفشکنی و مهندسی مجدد ۹۸حلقه چاه آب شرب در شهرها و روستاهای استان و احداث مخازن ذخیرهی آب با ظرفیت مجموع ۵۰۰ متر مکعب، از آن جمله است.
مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس در همین خصوص خواستار مشارکت بیش از پیش مردم در مدیریت مصرف آب شد و افزود: اگر مردم شریف استان با مصرف بهینه و صرفهجویی در مصرف آب در اصل مدیریت مصرف نقشی سازنده ایفا کنند، بیتردید با همین شرایط منابع آب هم میتوانیم تابستان را با کمترین چالش پشت سر بگذاریم و به نقطه آرامش برسیم.
انحام این کارها علاج واقعی و همیشگی و رفع مشکل بصورت اصولی نیست و فقط باعث به عقب افتادن مشکل و بزرگتر و بغرنج تر شدن ان می شود و نیز باعث تخریب محیط زیست و فرونشست دشت و شهر و روستا و امکانات می گردد.
این راه حلها از هر ادم عامی هم برساخته است .مدیر باید نه مشکل ساز باشد و نه مشکل جمع کن باشد و نه مشکل پنهان کن باشد و نه مشکل جابجا کن باشد و نه مشکل به تاخیر انداختن باشد.
مدیر شایسته باید مشکل را بدون اینکه موجب خسارت شود و فقط نافع باشد بصورت اصولی و همیشگی حل و فصل کند که برای مردم و مملکت ابادانی در پی داشته باشد و برای خودش هم باقیات الصالحات باشد.
راه حل اصلی تولید اب از امکانات موجود استان نیست چون امکان ندارد و خسارت زاست.تنها راه آوردن اب به استان هست ان هم نه از استانهای دیگر که خود دچار مشکل هستند.
تنها راه اوردن اب از دریاست و بردن صنایع آببر به حاشیه دریا و جلوگیری از احداث صنایع آببر در استان چه نیروگاه باشد چه صنایع کشاورزی و چه کشت غرقابی.
علیرغم تاکید آبفای صدرا مبنی بر رفع قطعی آب ، متاسفانه بدلایل واهی مجموعه آبفای صدرا از تامین آب شرب مجموعه بهاران که فقط هفته ای دوبار تامین آب داشتند خودداری و همین اندک اب شرب را از ساکنین این مجموعه دریغ کرده آند حال به کجا باید مراجعه کرد که پاسخگو باشند والله اعلم