تیتر اول

جشنواره پخت ماجون لامردی برگزار شد+ویدئو

جشنواره پخت معجون همراه با آواهای محلی در شهرستان لامرد برگزار شد.

به گزارش اول فارس ، جشنواره پخت معجون لامردی همراه با آواهای محلی از سوی اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان لامرد و با حضور گسترده مردم، مسوولین و کارآفرینان این حوزه در مجتمع گردشگری کیان شهرستان لامرد برگزار شد.

مواد لازم برای پخت ماجون لامردی:
سیاه دانه: ۳۳۰ گرم
ارده: ۱ کیلو
شکر: ۱ کیلو
ادویه جات شامل زنجبیل (زنجفیل)، دارچین، هل (هیل)، زیره، رازیانه (راجونه) به مقدار لازم (البته مقدار رازیانه باید خیلی کم باشد.)
توضیح: مقدار ارده و شکر همیشه باید سه برابر سیاه دانه باشد.

معجون سیاهدانه ، نوعی حلوای بومی شهرستان لامرد در استان فارس و دارای ترکیبات اصلی کنجد و سیاهدانه است، دارای طبع بسیار گرم که برای تقویت سیستم ایمنی و افزایش قوای جنسی مفید است. مصرف معجون سیاهدانه ، برای صبحانه بسیار دلنشین و انرژی زاست.

معجون سیاهدانه سوغات لامرد

در شهرستان های جنوبی استان فارس، نوعی حلوای محلی با ترکیبات کنجد و سیاه دانه ، به صورت محلی و بومی پخت می شود که سابقه ای دیرینه دارد. این معجون که با نام ماجون تلفظ می شود در کنار حلوا مسقطی، یکی از سوغاتی های مناطق جنوبی نیز محسوب می شود.

هیچوقت این ۵ خوراکی را با شکم خالی نخورید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا