آخرین اخبارایرانخبر اول

جوان استان فارسی گزینه مطرح برای ریاست سازمان سینمایی+عکس

گزینه های احتمالی «ریاست سازمان سینمایی» در حالی برای یکی از مهم ترین سازمان های هنری کشور مطرح شده است که در میان آنان به زعم برخی کارشناسان حوزه سینما، غیر از تناسب یک کاندید با مدیریت این سازمان، نمی توان در مورد دیگر نامزدهای مطرح شده، نشان امیدار کننده ای را برای وضعیت بحران زده سینمای این روزهای کشور متصور شد.

به گزارش اول فارس، گزینه جدید سکان دار سازمان سینمایی مصطفی فرح بخش است. او گرایش فکری متفاوت تری نسبت به سه گزینه های دیگر دارد.

مصطفی فرح بخش متولد استان فارس شهرستان داراب است. وی که از جوانان نخبه کشور به شمار می آید، معاون شورای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دولت دوازدهم بوده است.

گفته شده که وی علاقمند و فعال در حوزه سینما است و تعامل یا روابط خوبی با برخی از سینماگران دارد. فرح بخش که در سال ۲۰۱۴ در کنفرانس بین المللی حقوق بشر در ایالات متحده آمریکا شرکت کرد به این رویداد دعوت شده بود.

وی مقاله های بسیاری را در عرصه بین المللی نوشته است.

موضوعات برخی از مقالات فرح بخش نقش سازمان های بین المللی در مخاصم های داخلی و خارجی در کشور استرالیا و یا نوستالژی امنیت ملی در تقابل با سازگار های امنیت ملی چاپ در کشور سوییس است که به واسطه قلم خود در مجامع جهانی شناخته شده است.

مطفی فرح بخش خبر تازه

می توان گفت که فرح بخش نیز از منظر شعار دولت سیزدهم مبنی بر دولت وفاق ملی و استفاده از همه سلایق سیاسی و جوانگرایی ممکن است گزینه جدی ریاست سازمان سینمایی شود.

مصطفی فرح بخش جوانترین گزینه ریاست سازمان سینمایی در گفتگو با رسانه های مختلف پیشنهادات مختلفی را پیرامون بهتر اداره شدن سازمان سینمایی کشور بیان کرده است.

مهمترین این پیشنهادها به این شرح است:

۱-بازگشت پلتفرم های نمایش خانگی از صداوسیما به وزارت فرهنگ:

۲-ترسیم چشم انداز و تاثیر سینما بر بزه های اجتماعی:

۳- قیاس فروش سینمای ایران در مقابل سینمای دیگر کشورها و تاثیر آن در اقتصاد، فرهنگ وحوزه بین الملل:

۴-حمایت و افزایش ساخت و ساز سالن های سینما اما بصورت نظام مند:

۵-سینما،بهترین ابزار مقابله با جنگ نرم فرهنگی و رکنی برای درآمد ارزی:

۶- سینما بهترین ابزار مقابله با جنگ نرم فرهنگی

۷- معافیت مالیاتی باید به دوباره به سینما برگردد.

۸- تولید آثار سینمایی باید مطابق با سلیقه مخاطب باشد.

۹- ساخت سالن های نمایشی باید قوت یابد.

۱۰-باید از حضور سینماگران و آثارشان در فیستوال های بین المللی حمایت شود.

۱۱- برقراری دالان ارتباطی مدون برای نمایش آثار سینمایی ایران در کشورهای جهان امری ضروریست.

وی در ادامه اظهار کرده است که در کشور های توسعه یافته از لحاظ اقتصادی و اجتماعی مردم بین ۳ تا ۵ بار به سینما می روند این به گونه ای است که در ایران یک سوم مردم در خوش بینانه ترین حالت به سینما می روند این فاصله زیاد است و برای این مهم باید چشم انداز و سند توسعه در نظر گرفت.

وات 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا