چاپ کد خبر: 97066
11 آبان 1401

جوجه کباب عربی مجلسی ، خوشمزه و پرطرفدار+طرز تهیه

جوجه کباب عربی یکی از انواع کباب‌های خوشمزه و پرطرفدار است که بافت و طعم بی‌نظیری دارد.

جوجه کباب عربی یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار کشورهای عربی است که بافت و طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب عربی در ادامه با ما همراه باشید.

جوجه کباب عربی مجلسی ، خوشمزه و پرطرفدار 1

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه و ران مرغ۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
ماست۲ قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
ارده۲ قاشق غذاخوری
جعفری۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر و پاپریکابه مقدار کافی
فلفل سیاه و نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه جوجه کباب عربی

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب عربی خوشمزه در ابتدای کار سینه و ران مرغ را به صورت مکعبی یکسان خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و به کاسه می افزاییم.

مرحله دوم

در ادامه ماست را به همراه یک قاشق غذاخوری ارده و مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و روغن زیتون به کاسه اضافه می کنیم. حالا یک حبه سیر را به صورت ریز رنده کرده و به کاسه اضافه می کنیم.

جوجه کباب عربی مجلسی ، خوشمزه و پرطرفدار 2

مرحله سوم

حالا مواد درون کاسه را به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند، سپس روی آنرا با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم سینه های مرغ به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال استراحت کنند تا مزه دار شوند.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری روغن زیتون درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت می گذاریم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و رنگ آن باز شود.

جوجه کباب عربی مجلسی ، خوشمزه و پرطرفدار 3

مرحله پنجم

حالا سیر باقی مانده را به صورت ریز رنده کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم کاملا خنک شود.

مرحله ششم

حالا جعفری را به صورت ریز ساطوری خرد کرده و به همراه مخلوط رب گوجه فرنگی خنک شده به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند، سپس مجددا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله هفتم

حالا کاسه را درون یخچال بر می‌ گردانیم تا سینه مرغ به مدت ۱ ساعت دیگر استراحت کند. پس از گذشت این زمان تکه های سینه مرغ را به صورت مرتب به سیخ می کشیم و روی حرارت زغال کباب می کنیم. نوش جانتان.”چی شی ”

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار