ایرانخبر اول

حضور مدیر کل حراست و مشاور رییس سازمان راهداری کشور در ایستگاه نوروزی پویش “نه به تصادف” فارس

در آیینی نمادین، ایستگاه نوروزی پویش ملی "نه به تصادف" امروز در استان فارس با حضور دکتر فتحی، مشاور رییس و مدیرکل دفتر حوادث سازمان راهداری، حمل و نقل جاده‌ای و مهندس عمادی، مدیرکل راهداری استان فارس همراه با جمعی از راهداران برگزار شد.

026dda34 f95f 491e 80fb 1256f5fc88ab Copy

به گزارش اول فارس از شیراز روز گذشته ایستگاه نوروزی پویش “نه به تصادف” با شعار “شیش دونگ برانیم” (با تمام حواس رانندگی کنیم) در استان فارس میزبان دکتر فتحی، مشاور ریاست و مدیر کل دفتر حراست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، مهندس عمادی، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، و جمعی از راهداران این استان بود.

این برنامه که با هدف ارتقای ایمنی و سلامت سفر در ایام نوروز برگزار شد، بر اهمیت رانندگی با دقت و توجه کامل تاکید داشت. پویش “نه به تصادف” با همکاری وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در سراسر کشور اجرا می‌شود.

روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان فارس ضمن اعلام این خبر، از عموم مردم خواست تا با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه به پیام‌های ایمنی، سفری امن و بی‌خطر را برای خود و دیگران رقم بزنند. شعار “شیش دونگ برانیم” به عنوان محور اصلی این پویش نوروزی، بر لزوم تمرکز کامل رانندگان بر جاده و پرهیز از هرگونه عامل حواس‌پرتی تاکید دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا