حوادث و انتظامی
خانه فروشنده قرصهای روانگردان در مرودشت پلمپ شد
فرمانده انتظامی "مرودشت" از شناسایی و دستگیری یک فروشنده حرفهای مواد مخدر و کشف مقادیری قرص غیرمجاز در بازرسی از منزل وی خبر داد.
avalfars: سرهنگ “علیرضا نوشاد” با اعلام این خبر به اول فارس گفتد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر با انجام یکسری اقدامات فنی یکی از فروشندگان حرفهای مواد مخدر را شناسایی و با هماهنگی قضایی اقدام به بازرسی از منزل وی کردند.
وی ادامه داد: ماموران در بازرسی از منزل وی ۹۰۰ عدد قرص غیرمجاز را کشف و متهم را نیز دستگیر کردند.
سرهنگ “نوشاد” با اشاره به اینکه متهم برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی و منزل مذکور نیز حسب دستور مرجع قضایی پلمب شد، گفت: برخورد با تهیه و توزیع کنندگان مواد مخدر و قرصهای روانگردان همواره در دستور کار انتظامی شهرستان مرودشت قرار دارد.
سلام وعرض ادب خدمت همه ماموران نیروی انتظامی زحمت کش واقعا خداقوت..ولی متاسفانه ازاین طرف شماها زحمت میکشید باجان خودتون بازی میکنید دستگیرشان میکنید ولی متاسفانه زودتر از این که شما برسید محل خدمتتان اون اقا رو ازاد میکنه زودتراز شما میرسه