شهروند

خبر خوش برای شیرازی‌ها: دومین مرکز تعویض پلاک راه اندازی شد

فرمانده انتظامی استان فارس با اشاره به جمعیت بالای شهرستان شیراز، از راه‌اندازی دومین مرکز تعویض پلاک در این شهرستان خبر داد.

سردار. راه اندازی تعویض پلاک

به گزارش اول فارس ، فرمانده انتظامی استان فارس با اشاره به جمعیت بالای شهرستان شیراز، از راه‌اندازی دومین مرکز تعویض پلاک در این شهرستان خبر داد.

سردار “رهام‌بخش حبیبی بیان کرد: برای تسهیل خدمات به شهروندان، دومین مرکز تعویض پلاک خودرو‌های سبک و سواری در شرق کلانشهر شیراز واقع در خیابان سلامی از روز گذشته بیست و یکم اسفدماه راه‌اندازی شد.

وی افزود: در این مرکز جهت رفاه حال مردم عزیز استان فارس و شهر شیراز در بحث دسترسی آسان به مراکز تعویض پلاک، روزانه رانندگان ۴۰۰ خودرو سواری از دریافت خدمات تعویض پلاک استفاده خواهند کرد.

فرمانده انتظامی استان فارس تصریح کرد: مرکز شماره گذاری شماره یک واقع در انتهای بلوار امیر‌کبیر بعد از تقاطع غیر همسطح استاد محمد بهمن بیگی به روال قبل مشغول به ارائه خدمات تعویض پلاک به مردم عزیز می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا