اقتصادی

خبر خوش صدور موافقت اصولی و ثبت شرکت تعاونی در ۲۴ ساعت

بر اساس اعلام وزارت تعاون، با هدف تسهیل و تسریع در روند تشکیل شرکت‌های تعاونی، امکان ثبت و تشکیل یک روزه تعاونی‌ها در کشور فراهم شد.

شرکت تعاونی

به گزارش اول فارس  یعقوب رستمی مال خلیفه ـ معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از فراهم شدن امکان ثبت یک روزه تعاونی‌ها خبر داد و گفت: امکان صدور موافقت اصولی برای تشکیل یک روزه شرکت‌های تعاونی که نیاز به برگزاری تشریفات مجمع ندارند، فراهم شده است.

به گفته وی تعاونی‌های با تعداد اعضای کم و خانوادگی می‌توانند تا مرحله ثبت شرکت‌ها و تشکیل تعاونی‌های بزرگ با رعایت زمان قانونی در برگزاری مجمع و پس از برگزاری مجمع ظرف یک روز تشکیل شوند.

تعاونی‌های با تعداد اعضای کم و خانوادگی که نیازی به برگزاری تشریفات مجمع ندارند، می‌توانند تا مرحله ثبت شرکت‌ها و پس از برگزاری مجمع ظرف یک روز تشکیل شوند.معاون وزیر تعاون این اقدام را در راستای تسهیل و تسریع در فرآیند تشکیل تعاونی‌ها عنوان کرد و افزود: پس از بررسی‌های دقیق و تخصصی فرآیند مذکور و احصای مراحل غیرضروری، نسبت به اصلاح فرآیند تشکیل تعاونی در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاونی کشور در این معاونت اقدام شده و با اعمال این تغییرات، امکان تشکیل یک روزه تعاونی که نیاز به رعایت تشریفات ندارند با تکمیل تمامی مشخصات و مدارک لازم تا مرحله ثبت شرکتها در سامانه ثبت شرکتها فراهم شده است.

آنطور که رستمی گفته اتصال سامانه ثبت شرکتها به سامانه جامع تعاونی، نقطه عطفی در تاریخ تعاون است و با این اتصال که درحال پیگیری با همکاری ثبت شرکتهاست، فرآیند ثبت و تشکیل تعاونی و اتحادیه‌ها تسهیل شده و تمام فرایندهای کاغذی و بروکراسی‌های زائد اداری حذف خواهند شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا