استان فارس

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جهرم منصوب شد

با پیشنهاد رئیس کل دادگستری استان فارس و حکم ریاست قوه قضائیه قاضی بهنام امیری به عنوان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جهرم منصوب شد.

photo ۲۰۲۵ ۰۴ ۰۶ ۱۸ ۲۹ ۰۹

اخبار استان فارس|به گزارش اول فارس از جهرم ، در سفر یک روزه رئیس کل دادگستری استان فارس ، دادستان مرکز استان و جمعی از معاونین دادگستری استان به شهرستان جهرم و با حضور مسئولان محلی و جمعی از مردم شهرستان، آیین تکریم و معارفه دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جهرم برگزار شد.

رئیس کل دادگستری استان فارس در این مراسم با اشاره به وظایف و مسئولیت خطیر دادستانی گفت: هدف ما در دادگستری استان ارائه خدمات قضایی به مردم در بهترین وجه ممکن است.

حجت الاسلام و المسلمین رجایی نسب با تأکید بر اینکه دادستان در جایگاه قانونی خود باید گام های بلندی در مسیر حفظ حقوق عموم مردم و همچنین دفاع از حقوق بیت المال بردارد گفت: مسئولیت های دادستان در قانون به عنوان مدعی العموم بسیار سنگین و مهم است بنابراین هر کس که دراین سنگر خطیر قرار می گیرد باید وظایف قانونی خود را پرتوان ، جهادی ، قاطع و شبانه روزی پیگیری و دنبال کند.

نماینده عالی قوه قضائیه در استان فارس در جمع مردم و مسئولان شهرستان جهرم خاطر نشان کرد: موضوع دفاع و صیانت از حقوق عامه یکی از وظایف و تکالیف دادسرا‌های سراسر کشور است که در سند تحول قوه قضائیه بر اهداف و برنامه این حوزه به صورت ویژه تأکید شده است.

حجت الاسلام و المسلمین رجایی نسب با بیان اینکه علی رغم همه فعالیت های شبانه روزی در دادسرا و محاکم به دنبال آن هستیم که با کار جهادی و شبانه روزی ارائه خدمات قصایی در همه سطوح در دادسرا و دادگاه های استان با رویکرد تسهیل ارائه خدمات قضایی و سرعت بخشی به آن پیش ببریم گفت: در این بین صیانت از حقوق عامه با توجه به اینکه حقوق طیف گسترده ای از مردم را شامل می شود در جایگاه ویژه قرار دارد و جزو سیاست های کلان دستگاه قضایی و دادستانی کل کشور و دادگستری مرکز استان است.

این مقام ارشد قضایی استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود از آمادگی دادگستری استان فارس برای راه اندازی واحد قضایی و دادگاه در بخش سیمکان شهرستان جهرم در صورت تهیه مقدمات و ایجاد زیر ساخت های استقرار دادگاه با همکاری مسئولان محلی خبر داد.

رئیس کل داگستری استان فارس در پایان ضمن تقدیر از تلاش های ۷ ساله قاضی عباس روستازاده دادستان سابق شهرستان جهرم با ابلاغ حکم ریاست قوه قضائیه قاضی بهنام امیری را به عنوان دادستان جدید شهرستان جهرم معرفی کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا