گردشگری

سومین دوره مقدماتی آموزش درست کردن سوسیس و کالباس در شیراز+نحوه ثبت نام

آموزش سوسیس وکالباس

علاقه‌مندان به هنر آشپزی و کارآفرینی در حوزه فرآورده‌های گوشتی می‌توانند در سومین دوره مقدماتی آموزش سوسیس و کالباس شرکت کنند. این دوره آموزشی جامع به همت فرهنگسرای یاران بوستان جوان برگزار می‌گردد و فرصتی بی‌نظیر برای کسب مهارت‌های نوین آشپزی و ورود به بازار کار فراهم می‌آورد.

این دوره سه‌روزه که در تاریخ‌های ۲۵، ۲۶ و ۲۷ خرداد ماه توسط اساتید محدثه حقایقی و میترا رجایی در شیراز  برگزار خواهد شد، شرکت‌کنندگان را با اصول و فنون تهیه انواع سوسیس و کالباس آشنا می‌سازد.

از جمله سرفصل‌های آموزشی این دوره می‌توان به روش تهیه کالباس گودا، کالباس مارتادلا، سوسیس آلمانی و سوسیس هات داگ اشاره کرد. همچنین، آموزش تهیه دو نوع سس مکمل و شناخت و کاربرد صحیح ادویه‌های مرتبط با فرآورده‌های گوشتی، بخش‌های مهم دیگری از این دوره را تشکیل می‌دهند.

509229eb 8086 42b0 a003 0f8dd34ca5ac

محل برگزاری این دوره آموزشی، فرهنگسرای یاران بوستان در پارک جوان که فضایی مناسب برای یادگیری و تبادل تجربه فراهم آورده است.

مسئولین برگزاری این دوره از علاقه‌مندان دعوت به عمل می‌آورند تا جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۰۹۱۷۹۹۹۲۸۸۷ و ۰۹۳۵۴۸۸۳۸۳۰ تماس حاصل نمایند.

همچنین، برگزارکنندگان نوید یک “قسمت هیجانی” ویژه را برای روز سوم دوره داده‌اند که بر جذابیت و کاربردی بودن این کارگاه آموزشی خواهد افزود. این دوره فرصتی عالی برای ارتقاء مهارت‌های فردی و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا