ایرانجهانخبر اولسرگرمیسلامت

در شیراز: افراد مشکوک به کرونا به بیمارستان علی اصغر مراجعه کنند

ویروس کرونا تا 9 روز در محیط زنده می‌ماند

 پزشک فوق تخصص عفونی کودکان و استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به علائم، راه‌های پیشگیری و اهمیت روش های خود مراقبتی در پیشگیری از ابتلا به کرونا و اینکه ویروس این بیماری، حدود ۹ روز در محیط زنده می‌ماند، اعلام کرد که افراد مشکوک به بیمارستان علی اصغر در شیراز مراجعه کنند.

به گزارش اول فارس به نقل از ایسنا ، دکتر محمدرحیم کدیور، با انتشار یک فایل صوتی در فضای مجازی ضمن ارائه آموزش‌هایی به شهروندان در خصوص کرونا ویروس، تاکید کرد که بهترین راه برای مقابله با این بیماری، پیشگیری از ابتلا است.

وی با بیان اینکه علائم این بیماری دارای سطوحی متفاوت است، گفت: فرد مبتلا می‌تواند بدون علامت باشد یا علائم یک سرما خوردگی بسیار خفیف را نشان داده یا نشانه‌های آنفلوانزآی بسیار شدید را داشته باشد.

این پزشک فوق تخصص تاکید کرد که افراد مسن، دارای بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، سرطان یا بیماری‌های خود ایمن و مادران باردار، در مقابل کرونا ویروس جدید، حساستر هستند.

او ضمن تاکید بر اینکه مهمترین کار پیشگیری است، گفت: این بیماری از طریق ذرات تنفسی منتقل می‌شود، گفت: سرفه عطسه و صحبت کردن امکان ابتلا را افزایش می دهد؛ دست آلوده به ویروس هم امکان انتقال بیماری را دارد.

کدیور با تصریح اینکه ویروس تا ۹ روز امکان زنده ماندن در محیط و بر روی دستگیره در و اشیایی که بیمار لمس کرده را دارد، گفت: اگر فردی دارای علائم بیماری آنفلوآنزا بود، حتما به پزشک مراجعه کند.

او ادامه داد: بیماران بعد از مراجعه به پزشک، حتما در منزل بمانند و سایر اعضای خانواده از تماس مستقیم با آنان خودداری کنند، بیمار باید از سایر افراد خانواده جدا شود.

کدیور از شهروندان و پزشکان و کادر درمانی خواست که در صورتیکه کمترین تردد را در خصوص ابتلای افراد به کرونا ویروس را دارند، آنان را به بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) در شیراز ارجاع دهند.

این پزشک فوق تخصص با بیان اینکه افراد حتما سرفه و عطسه خود را با دستمال بپوشانند، گفت: شست و شوی دستها با آب و صابون بهترین راه است اما اگر صابون نبود، با الکل دست را تمیز کنید.

کدیور با بیان اینکه سئوال می‌شود که آیا استفاده از ماسک تاثیری دارد، گفت: تاثیر استفاده از ماسک خصوصا در محیط‌های عمومی، جلوگیری از پراکنده شدن ذرات تنفسی است، اما ماسک عادی نمی تواند از ورود ویروس به بدن افراد جلوگیری کند هرچه تاثیر گذار است.

این پزشک فوق تخصص با بیان اینکه تنها ماسک ان ۹۲ می تواند از ورود ویروس جلوگیری کند، گفت: این ماسک گران و معدود است لذا برای استفاده عمومی توصیه نمیشود اما در مراکز درمانی و در مواجهه با بیماران مشکوک، حتما باید استفاده شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز به پزشکان و کادر درمانی بیمارستان‌ها و حتی مطب و کلینک های خصوصی توصیه کرد که حتما سیستم تهویه مناسبی را داشته باشند و از ماسک و دستکش نیز استفاده کنند و مدام دست‌هایشان را بشویند.

دکتر کدیور از شهروندان خصوصا افراد در معرض خطر بیشتر و گروه‌های دارای ریسک درخواست کرد که تا حد امکان از شرکت در میهمانی‌ها، محیط‌های عمومی، خودداری کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا