• 07 دی 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 164199

دستور پخت کیک سه شیر با بافت و طعمی بی نظیر

کیک سه شیر یکی از انواع دسرهایی می‌باشد که هر کسی بعد خوردنش از آن لذت برده است و خیلی از افراد به‌دنبال طرز پخت این نوع کیک خوشمزه هستند.

طرز تهیه کیک سه شیر

پس اگر در جستجوی طرز تهیه کیک سه شیر هستید با ما همراه شوید تا باهم، طرز تهیه کیک سه شیر را ببینیم.

این کیک اسم جالبی دارد و اسمش را از سه نوع شیری که در آن استفاده می‌شود گرفته شده است که شامل: شیر معمولی، شیرعسلی و شیر تبخیر شده می‌باشد که به جای شیر تبخیر شده معمولاً از شیر‌نارگیلی استفاده می‌کنند.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این کیک خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم

تخم مرغ: ۵ عدد
شکر: ۱ پیمانه
آرد: ۱.۵ پیمانه
شیر معمولی: ۲۵۰ میلی‌لیتر
شیر ‌نارگیل: ۲۵۰ میلی‌لیتر
شیر ‌عسلی: ۲۰۰ میلی‌لیتر
خامه قنادی: ۲۵۰ گرم
کره آب شده یا روغن مایع: ۰.۵ پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک سه شیر

مراحل طرز تهیه کیک سه شیر

مرحله اول:

قبل آنکه به سراغ کیک بروید، فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا فر برای پخت آماده شود.

مرحله دوم:

تخم مرغ‌ها، شکر و وانیل را در ابتدای کار هم بزنید. این کار را با یک همزن برقی حتماً انجام دهید تا در نهایت یک مایع کشدار و نرم بنظر برسد. همچنین یادتان باشد تخم مرغ‌ها سرد نباشد آن‌ها را در محیط اتاق قرار‌دهید تا به دمای تعادل محیط برسند.

مرحله سوم:

بعد آنکه مایع مناسبی ایجاد شد به آن روغن یا کره آب شده اضافه کنید تا زمانی ادامه ‌دهید تا روغن یا کره در مایع خوب مخلوط شده باشد.

مرحله چهارم:

در مرحله بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و در هر الک مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مایع اضافه کنید و سپس به صورت آرام آن را با مایع مخلوط کنید.

مرحله پنجم:

فر باید حداقل ۲۰ دقیقه گرم شده باشد و بعد قالب را چرب و کمی آرد به آن بپاشید تا بعد پخت کیک به قالب نچسبد. البته شما می‌توانید از کاغذ‌های روغنی برای این کار استفاده کنید.

طرز تهیه کیک سه شیر

مرحله ششم:

مایع را درون قالب بریزید تا با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا کامل بپزد. برای آنکه مطمئن شوید که آیا پخت آن کامل شده‌ است یا خیر، می‌توانید از خلال دندان استفاده کنید.

مرحله هفتم:

حال در این مرحله باید مایع سه شیر را درست کنید. شیر معمولی، عسلی و نارگیلی را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.

مرحله هشتم:

بعد ۴۰ دقیقه کیک را از فر خارج کرده و حدود ۲ الی ۳ ساعت اجازه دهید تا خنک شود و بعد مایع سه شیر را بر روی آن بریزید و درون یخچال حدود ۱ الی ۲ شبانه روز قرار دهید تا مایع سه شیر کاملاً جذب کیک شود.

مرحله نهم:

کشیدن خامه قنادی بر روی کیک سه شیر یکی از مراحل تهیه آن می‌باشد
بعد آنکه مایع سه شیر جذب کیک شد خامه قنادی را بر روی آن بکشید. در این قسمت می‌توانید تزیینات گوناگونی را انجام دهید

مطالب مرتبط

۵ طرز تهیه سوپ خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه فوری لیته لبو و بادمجان ؛ فوت و فن‌های درست کردن این ترشی زمستانی

دستور تهیه رول دارچینی با طعمی فوق العاده خوشمزه و بافتی نرم

نظرات