دستورتهیه پیتزا سیر و مرغ یک گزینه عالی و خوشمزه برای شام
پیتزا سیر و مرغ یک گزینه عالی برای شام، ناهار یا حتی مهمانی ها است. این پیتزا به خاطر داشتن طعم سیر و مرغ، همزمان مزه های دلپذیری را به شما ارائه می دهد.
در این مقاله از اول فارس به بررسی مواد لازم، مراحل تهیه و نکات مهم در تهیه پیتزا سیر و مرغ می پردازیم.
مواد لازم برای تهیه پیتزا سیر و مرغ
برای تهیه یک پیتزا سیر و مرغ خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
برای خمیر پیتزا:
۲ فنجان آرد
۱ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری شکر
۱ قاشق چای خوری مخمر خشک
۳/۴ فنجان آب گرم
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
برای مواد روی پیتزا:
۲۵۰ گرم سینه مرغ پخته و خرد شده
۲ قاشق غذاخوری سیر ریز خرد شده
۱ فنجان پنیر موزارلا رنده شده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چای خوری پودر اورگانو
فلفل قرمز و نمک به میزان لازم
۱ فنجان سس پیتزا یا سس گوجه فرنگی
مراحل تهیه پیتزا سیر و مرغ
مرحله ۱: تهیه خمیر پیتزا
در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، شکر و مخمر را با هم مخلوط کنید.ه تدریج آب گرم و روغن زیتون را به مخلوط آرد اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید.
خمیر را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم و کشدار شود. اگر خمیر چسبناک است، می توانید کمی آرد بیشتر اضافه کنید.
خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با نایلون بپوشانید. بگذارید به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله ۲: آماده سازی مواد روی پیتزا
در یک تابه، روغن زیتون را گرم کنید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. سیر را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید تا عطر آن آزاد شود، اما مراقب باشید که نسوزد.
سینه مرغ خرد شده را به تابه اضافه کنید و با سیر مخلوط کنید. به آن نمک و فلفل قرمز اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه دیگر بپزید.
مرحله ۳: تهیه و پخت پیتزا
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.خمیر استراحت کرده را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید و به شکل دایره یا مستطیل درآورید.
سس پیتزا یا سس گوجه فرنگی را به طور یکنواخت بر روی خمیر بمالید.مرغ سرخ شده با سیر را روی سس پخش کنید و سپس پنیر موزارلا و پودر اورگانو را روی آن بپاشید.
پیتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه ای طلایی و پنیر ذوب شود.بعد از پخت، پیتزا را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی سرد شود. سپس آن را برش زده و سرو کنید.
نکات مهم برای تهیه پیتزا سیر و مرغ
- انتخاب مرغ: از سینه مرغ تازه و با کیفیت استفاده کنید. مرغ را می توانید قبل از پختن با ادویه جات مختلف مزه دار کنید.
- استفاده از پنیر با کیفیت: پنیر موزارلا بهترین گزینه برای پیتزا است، اما می توانید از پنیرهای دیگر نیز استفاده کنید.
- افزودن سبزیجات: برای تنوع بیشتر، می توانید از سبزیجات مانند فلفل دلمه ای، زیتون و قارچ نیز استفاده کنید.
- کنترل دما: دمای فر را حتماً پیش از قرار دادن پیتزا در آن به دقت تنظیم کنید تا از پخت یکنواخت پیتزا اطمینان حاصل کنید.