• 11 تیر 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 147991

دستورپخت خورشت اسپناساک یکی از خوشمزه ترین غذاهای مازندرانی

یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و اصیل مازندارنی خورشت اسپناساک می باشد.این غذا به علت داشتن اسفناج بسیار سالم و مقوی است.در ادامه با ما همراه باشید تا با طرزتهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید. مواد لازم خورشت اسپناساک گوشت گوسفندی : ۴۰۰ گرم اسفناج : ۱ کیلوگرم سبزی تازه(جعفری٬گشنیز٬تره٬نعناع) : ۳۰۰ گرم پیاز […]

یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و اصیل مازندارنی خورشت اسپناساک می باشد.این غذا به علت داشتن اسفناج بسیار سالم و مقوی است.در ادامه با ما همراه باشید تا با طرزتهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

طرزتهیه خورشت اسپناساک

مواد لازم خورشت اسپناساک

گوشت گوسفندی : ۴۰۰ گرم
اسفناج : ۱ کیلوگرم
سبزی تازه(جعفری٬گشنیز٬تره٬نعناع) : ۳۰۰ گرم
پیاز : ۲ عدد
هویج : ۱ عدد
سیر : ۳ حبه
نمک و فلفل : به میزان لازم
زردچوبه :به میزان لازم

طرزتهیه خورشت اسپناساک

دستورپخت خورشت اسپناساک مازندرانی

۱-ابتدا اسفناج ها را به همراه سبزی های دیگر  پاک کرده و در آب بخیسانید تا گل و لای آن از بین برود. سپس آن ها را آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آن ها از بین برود.

۲-سبزی های که آب آن ها از بین رفته را خرد کنید.

۳-پوست پیاز و سیرها را گرفته سپس آن ها را بشورید و با کمک یک چاقو پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را نیز رنده کنید.

۴-در یک قابلمه مناسب پیاز را با کمک روغن تفت دهید و سیر را نیز به آن اضافه کنید.

۵-گوشت های خرد ده و تمیز را نیز به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید.

۶-ادویه ها را نیز که شامل  فلفل سیاه و زردچوبه می شود را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. شما می توانید از دنبه نیز برای این غذا استفاده کنید.

۷-اسفناج خرد شده را به گوشت اضافه کنید و روی آن نمک بریزید سپس حرارت گاز را بالا ببرید و اسفناج را با گوشت تفت دهید.

۸-سبزی های معطر را که خرد کرده اید به گوشت اضافه کنید و تفت دهید سپس مقدار مناسبی آب روی مواد بریزید و بگذارید تا بجوشد و در ادامه گوشت بپزد.

۹-پس از گذشت دو ساعت از طبخ گوشت یک عدد هویج را شسته سپس پوست آن را بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و به خورش اضافه کنید . شما می توانید هویج را از خورش حذف کنید. صبر کنید تا خورش به طور کامل جا بی افتد و حاضر شود . می توانید این خورش را هم با نان و هم برنج سرو کنید.

مطالب مرتبط

راز ترش و لعابدار شدن خورشت کرفس چیست؟

ترفندهای کلیدی برای لیز و سفت نشدن خورشت بامیه

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی رستورانی بسیار خوشمزه و مقوی

نظرات