• 01 تیر 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 147020

دستورپخت نافله خوزستانی،یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی

یکی از زیباترین استان های جنوب غربی ایران خوزستان است گه دارای غذاهای سنتی فوق العاده خوشمزه است.یکی از این غذاهای خوشمزه نافله است که طعمی ملس و فوق العاده عالی دارد.در ادامه برای آشنایی با طرز تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید. مواد لازم نافله خوزستانی گوشت چرخ کرده : نیم کیلو […]

یکی از زیباترین استان های جنوب غربی ایران خوزستان است گه دارای غذاهای سنتی فوق العاده خوشمزه است.یکی از این غذاهای خوشمزه نافله است که طعمی ملس و فوق العاده عالی دارد.در ادامه برای آشنایی با طرز تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.

دستورپخت نافله خوزستانی

مواد لازم نافله خوزستانی

گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
آرد نخودچی : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ : چهار عدد
نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
سرکه : یک فنجان کوچک
شکر : دو فنجان
آب : مقداری
روغن یا کره : به میزان لازم
نعناع : به میزان لازم

دستورپخت نافله خوزستانی

دستور پخت نافله خوزستانی

مرحله اول

پیاز را با رنده متوسط رنده کرده و سپس آن را به خوبی فشار دهید تا آب اضافی اش خارج شود.داخل یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را همراه پیاز بریزید.
به گوشت آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و ورز دهید.

مرحله دوم

به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت چرخ کرده بردارید و به شکل کوفته قلقلی و گرد در بیاورید.کوفته های قلقلی ها را درون تابه کمی سرخ کنید و سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

مرحله سوم

دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل در کمی روغن سرخ کنید.سپس به آن آب،نعنا ساییده،سرکه و شکر اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند.

مرحله چهارم

نافله های سرخ شده را درون مواد آبکی قرار دهید.درب تابه را بگذارید و اجازه دهید نافله ها مدت نیم ساعت با حرارت ملایم جوش بخورند و سس غلیظ شود.
کوفته ها را به همراه سس درون ظرف بچینید و به همراه نان سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد نافله خوزستانی

  • مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
  • نکات تکمیلی در مورد نافله خوزستانی
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه میباشد.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه می باشد.
  • نافله خوزستانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
  • این غذا را در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل نمایید.
  • نافله خوزستانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
مطالب مرتبط

دستور پخت لازانیا کته ای فوق العاده خوشمزه بدون فر

فرنی انجیر یک دسر خوشمزه و مقوی با طرز تهیه آسان

دستور پخت دمی گوجه با گوشت به روش مجلسی

نظرات