چاپ      کد خبر: 148471
15 تیر 1403

دستورپخت پاکوره هندی غذای بسیار خوشمزه و فوری

پاکوره یک غذای بسیار خوشمزه و هندی است که بسیار راحت درست می شود و طعم عالی دارد.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرزتهیه این غذای بسیار خوشمزه و ساده را بیاموزید.

طرزتهیه پاکوره هندی

مواد لازم برای پاکوره 

آرد سفید: ۴/۱ لیوان
آرد نخود: ۴/۳ لیوان
پیاز نگینی شده ریز: ۲ عدد بزرگ
فلفل سبز تند ریز شده: ۱ یا ۲ عدد
گشنیز ریز شده: ۴/۱ لیوان
شوید ریز شده: ۴/۱ لیوان
تره فرنگی ریز شده: کمی
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
آب: ۳/۱ لیوان
روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم

طرزتهیه پاکوره هندی

طرز تهیه پاکوره

مرحله اول

آرد سفید و آرد نخود و بیکینگ پودر را به همراه نمک و زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

سپس پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید.سبزیجات ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.

مرحله سوم

از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته در ماهیتابه ریخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.پاکورا را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.

نکات مهم طرزتهیه پاکوره هندی

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
  • پاکورا غذای هندی را می توانید در وعده نهار – میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار