چاپ کد خبر: 147782
8 تیر 1403

دستور استاندارد برای جمع آوری سس مایونز این شرکت تولیدی به دلیل وجود حشره

سازمان ملی استاندارد از جمع آوری نوعی سس مایونز تولید شده در شرکت صنایع غذایی بهروز نیک به علت رعایت نشدن الزامات مربوط به استاندارد خبر داد.

صدا و سیما : با پیگیری‌های در خصوص رعایت نشدن اصول بهداشتی برای تولید سس مایونز در شرکت بهروز نیک؛ مهدی اسلام پناه رئیس سازمان ملی استاندارد در گفتگو با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صداوسیما اعلام کرد: اداره کل استاندارد استان البرز جهت بازدید فوری «خارج از برنامه متداول مراقبتی» از شرکت بهروز نیک اقدام کرده است، در بررسی کارشناسان سازمان ملی استاندارد مشخص شد که حسب گزارش، نواقصی در ارتباط با شرایط تولید وجود داشت.

وی گفت: سازمان ملی استاندارد جهت رفع آنی نواقص مشاهده شده طی ۷ روز کاری اخطار داده است و شرکت تولید کننده ملزم شده تا محصول با سری ساخت مشخص را فراخوان کند. همچنین مقرر گردید موضوع به کمیسیون ماده ۴۲ «قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد ایران» در اداره کل استاندارد البرز نیز ارجاع شود.

در روز‌های گذشته خبرنگار صداوسیما در یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای با سس مایونز تولیدی این شرکت مواجه شد که داخل آن حشره‌ای قابل رویت بود.

برچسب ها:
نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار