• 27 شهریور 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 154833

دستور تهیه سس خردل خانگی با ۲ روش ساده و خوشمزه

سس خردل یکی از سس های معروف و خوشمزه ای است که این سس را می‌توان به برخی از غذا‌ها مانند ساندویچ‌های مختلف، انواع سالاد و … اضافه کرد

سس خردل را می‌توان از مخلوط کردن چند ماده با دانه‌های خردل تهیه کرد. دو روش انگلیسی و فرانسوی برای تهیه این سس وجود دارد. در ادامه  این دو روش برای طرز تهیه سس خردل خانگی را توضیح داده‌ایم.

روش اول: سس خردل با دانه خردل و سرکه

در این بخش، آموزش سس خردل با استفاده از دانه خردل را ارائه می‌دهیم. مواد لازم برای تهیه سس خردل به روش فرانسوی شامل موارد زیر می‌شود:

دانه خردل: یک قاشق چای‌خوری
سرکه: یک قاشق چای‌خوری
آب سرد: یک قاشق چای‌خوری
شکر: یک قاشق چای‌خوری

به سس خردل تشکیل شده از دانه خردل و سرکه، سس خردل فرانسوی نیز گفته می‌شود.

دستورالعمل تهیه سس خردل با دانه خردل و سرکه

در ادامه با روش تهیه سس خردل به روش فرانسوی آشنا خواهیم شد.

  • در مرحله اول می‌بایست دانه خردل سفید، شکر، آب سرد و سرکه را درون مخلوط‌کن بریزید و به‌خوبی تمام این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
  • در مرحله بعدی باید سس را در درون ظرف مناسب بریزید و اجازه دهید تا این سس به مدت تقریبا ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بماند. این کار کمک می‌کند تا طعم دلپذیرتری پیدا کند.
  • در مرحله آخر می‌توانید برای آنکه طعم تمام مواد با یکدیگر به‌خوبی ترکیب شوند، سس خردل را روی حرارت ملایم برای دقایقی قرار دهید.
  • درصورتی‌که بخواهید مزه سس را تغییر دهید، برای مثال از تلخی یا تندی آن بکاهید، می‌توانید عسل یا پاپریکای قرمز باتوجه‌به طعم موردنظر خود، اضافه کنید.

طرز تهیه سس خردل خانگی

روش دوم: سس خردل با پودر خردل و خامه

برای آموزش سس خردل ابتدا باید مواد موردنیاز آن را بررسی کرد. در متن زیر مواد لازم برای تهیه این سس آورده شده است.

پودر خردل: ۲ قاشق سوپ‌خوری
آبلیمو: یک‌چهارم پیمانه
فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
خامه: ۴ قاشق سوپ‌خوری

دستورالعمل تهیه سس خردل

همان گونه که گفته شد، سس خردل انگلیسی از خامه و پودر خردل تشکیل می‌شود. در ادامه با روش تهیه سس خردل آشنا خواهیم شد:

  • ابتدا پودر خردل را به همراه نمک، آبلیمو و فلفل داخل ظرفی مناسب قرار دهید. سپس آن را به کمک یک قاشق هم بزنید تا این مواد به طور کامل و یکدست با یکدیگر مخلوط شوند.
  • در مرحله دوم، خامه را به مواد گفته‌شده در مرحله قبل، اضافه کنید و مجدد مواد سس را هم بزنید تا با یکدیگر به‌خوبی ترکیب شوند.
  • در مرحله آخر لازم است سس را در یک ظرف شیشه‌ای درب‌دار بریزید و ظرف را در یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که این سس را می‌توانید به مدت ۳ روز در یخچال نگه‌داری کرد.

 

مطالب مرتبط

فرنی انجیر یک دسر خوشمزه و مقوی با طرز تهیه آسان

طرز تهیه ماهی کبابی خوش طعم به سبک رستورانی

دستور پخت سوپ دال عدس،غذایی فوق العاده مفید برای سرماخوردگی

نظرات