آشپزی

دستور تهیه مرغ همایونی یک غذای شیک و خوش طعم برای مهمانی ها و مجالس

طرز تهیه مرغ همایونی

این غذا از مرغ، زعفران، زرشک، خلال پسته و بادام و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. در اینجا یک دستور پخت ساده برای مرغ همایونی ارائه شده است:

مواد لازم:

ران و سینه مرغ: ۴ تکه

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۱ حبه

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

هل کوبیده شده با پوست: ۲ عدد

چوب دارچین: ۱ عدد

زعفران: به مقدار لازم

زرشک: ۳ قاشق غذاخوری

شکر: ۱ قاشق غذاخوری

هویج خلالی بلانچ شده: ۱ عدد

خلال پسته و بادام: به مقدار لازم

کره: به مقدار لازم

گلاب: ۱ قاشق چایخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، ادویه مرغ، پودر سیر، زیره، پرک لیمو، تخم گشنیز: به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ همایونی

طرز تهیه مرغ همایونی:

مرحله اول

برای از بین بردن بوی بد مرغ، مرغ‌ها را از شب قبل در آب و نمک قرار دهید. به ازای هر تکه مرغ ۱ قاشق چایخوری نمک داخل آب بریزید و مرغ‌ها را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید. قبل از شروع پخت، مرغ‌ها را آبکش کرده و چربی آن‌ها را بگیرید و کاملاً خشک کنید.

مرحله دوم

هویج را خلالی خرد کنید و داخل آب جوش بریزید. بعد از ۲ تا ۳ دقیقه هویج‌ها را داخل ظرف آب یخ منتقل کنید و بعد هم آبکش کنید.

مرحله سوم

پیاز را خلالی خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن باز شود.

مرحله چهارم

هل، چوب دارچین، زعفران، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، ادویه مرغ، پودر سیر، زیره و پرک لیمو را به سس اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود.

مرحله آخر

مرغ‌ها را به سس اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ‌ها به طور کامل با سس آغشته شوند. سپس ۱ پیمانه آب به تابه اضافه کنید و درب تابه را ببندید و اجازه دهید مرغ‌ها به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزند.

  • اضافه کردن زرشک و هویج: زرشک و هویج بلانچ شده را به مرغ‌ها اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر اجازه دهید تا غذا جا بیفتد.
  • اضافه کردن خلال پسته و بادام: در ۵ دقیقه آخر پخت، خلال پسته و بادام را به غذا اضافه کنید.
  • سرو غذا: مرغ همایونی را در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج یا نان سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا