آشپزی

دستور تهیه پودینگ آمریکایی،یک دسر بسیار خوشمزه و لطیف

پودینگ آمریکایی نوعی دسر بسیار خوشمزه و لطیف است که از ترکیب شیر، تخم مرغ، خامه، موز و... تهیه می‌شود.

دستور تهیه پودینگ آمریکایی

در ادامه با ما همراه باشید تا با راحت ترین و خوشمزه ترین دستور تهیه آن آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه پودینگ آمریکایی :

شیر: ۴ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
نشاسته ذرت: ۱/۳ پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
وانیل : ۱ قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ: ۳ عدد

دستور تهیه پودینگ آمریکایی

طرز تهیه پودینگ آمریکایی :

مرحله اول

نشاسته ذرت را با کمی شیر سرد مخلوط کنید تا گلوله نشود.بقیه شیر، شکر، نمک و وانیل را در یک قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.

مرحله دوم

مخلوط نشاسته را به آرامی به شیر گرم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله سوم

زرده تخم مرغ‌ها را با همزن بزنید تا رنگشان روشن شود. سپس به آرامی به مخلوط شیر اضافه کنید و هم بزنید.قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود. دقت کنید که پودینگ نباید بجوشد.

مرحله آخر

پودینگ را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و به دلخواه با میوه، شکلات رنده شده یا خامه تزئین کنید.

دستور تهیه پودینگ آمریکایی

نکات مهم جهت تهیه پودینگ آمریکایی :

  • برای تهیه پودینگ با طعم‌های دیگر، می‌توانید به جای وانیل از پودر کاکائو، عصاره میوه‌ها یا ادویه‌های دلخواه استفاده کنید.
  • برای غلیظ‌تر شدن پودینگ، می‌توانید مقدار نشاسته ذرت را کمی افزایش دهید.
  • برای جلوگیری از ایجاد لایه روی سطح پودینگ، در هنگام سرد شدن، یک لایه نایلون روی سطح آن بکشید.

انواع پودینگ آمریکایی:

  • پودینگ شکلاتی: با اضافه کردن پودر کاکائو به مواد اولیه
  • پودینگ میوه‌ای: با اضافه کردن پوره میوه و کمی آبلیمو
  • پودینگ کارامل: با اضافه کردن کارامل به پودینگ آماده
  • پودینگ بریان شده: پودینگ آماده را در ظرف فر ریخته، روی آن را با شکر بپاشید و در فر گریل کنید تا طلایی شود.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا