دستور تهیه چای ماچا لاته در خانه به سبک کافی شاپ های معروف
پودر ماچا از برگ های چای سبز ساییده شده به دست می آید. زمانی که چای سبز دم کرده را می نوشید، تنها عصاره برگ ها در نوشیدنی شما وجود دارد. اما در ماچا شما تمام برگ را میل می کنید.
در نتیجه مواد مغذی موجود در ماچا لاته ۱۰ برابر از مواد مغذی چای سبز بیشتر است. اما این تنها دلیل علاقه ما به این نوشیدنی نیست. درکنار مواد مغذی بی نظیر، طعم دلپذیر ماچا آن را به نوشیدنی محبوب ما تبدیل کرده است.
پودر ماچا اندکی تلخ است و طعم خاک می دهد. به همین دلیل استفاده از آن برای اسموتی، بستنی، میلک شیک، دونات و تزئین نتیجه جذابی را در پی خواهد داشت.
مواد اولیه چا ماچا لاته
برای تهیه این نوشیدنی ۵ دقیقه زمان نیاز دارید. آماده سازی مواد اولیه نیز ۵ دقیقه از زمان شما را به خود اختصاص می دهد. با استفاده از این مواد اولیه یک فنجان ماچا لاته لذیذ را نوش جان کنید.
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری ماچا؛
۱/۴ پیمانه آب جوش؛
۱/۴ پیمانه شیر نارگیل یا شیر بادام گرم؛
عسل یا هر نوع شیرین کننده دیگر.
طرز تهیه ماچا لاته
دستوری که در اینجا به شما آموزش می دهیم بسیار ساده است. در تهیه این نوشیدنی تنها از ۳ ماده اولیه استفاده می شود. اما اگر دوست داشته باشید می توانید اندکی شیرین کننده نیز برای نوشیدنی خود استفاده کنید.
برای تهیه ماچا لاته نیازی به تجربه طولانی مدت در زمینه تهیه قهوه ندارید. به تجهیزات خاصی هم نیاز نخواهید داشت. اما اگر می خواهید در تهیه لاته حرفه ای عمل کنید، بهتر است همزن مخصوص لاته را خریداری کنید.
اگر این ابزار را ندارید، می توانید از همزن های کوچک آشپزخانه استفاده کنید. این ابزار نیز کف مورد نظر را برای نوشیدنی شما ایجاد می کنند. در ادامه با طرز تهیه این نوشیدنی آشنا می شوید:
مرحله اول
در مرحله اول باید پودر ماچا را صاف کنید. این پودر به سادگی گلوله می شود. باز شدن گلوله ها کار دشواری است. بنابراین الک کردن پودر باعث می شود که ماچای نرم و لطیف تری داشته باشید.
مرحله دوم
ماچا را به ماگ مورد نظر خود اضافه کنید. آبی که به تازگی به جوش رسیده است را به آن اضافه کنید. با استفاده از همزن ترکیب را هم کنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که ماچا و آب جوش به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. همزن خود را به بالا و به طرفین حرکت دهید.
مرحله آخر
شیر نارگیل گرم شده را به این مخلوط اضافه کنید. این کار را زمانی انجام دهید که ترکیب ماچا و اب کف کرده است. شیر بادام نیز می تواند گزینه خوبی باشد. با توجه به ذائقه خود یکی از این موارد را انتخاب کنید. سپس دوباره هم بزنید.
طعم لاته را بچشید. میتوانید از شیرین کنندههای مختلف برای ماچا لاته خود استفاده کنید. مثلِ: شکر، عسل، سیروپ نارگیل و …