با ما همراه باشید تا بتوانید به راحتی این دسرهای خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید.
روش اول: مینی ژله انار برای شب یلدا
این مینیژلهها سادهترین و راحتترین ژله برای شب یلدا با انار است که میتوانید در خانه درست کنید. از آن مهمتر خوردنش هم برای مهمانان بدون دردسر است و نظر همه را جلب میکند.
مواد لازم
آب انار طبیعی : ۲۷۵ میلیلیتر
پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوری
روغن نارگیل (اختیاری) : به مقدار کم
دستورالعمل:
- آب انار طبیعی را در یک قابلمه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. دقت کنید که آب انار نباید جوش بیاید.
- پس از گرم شدن آب انار، شعله را خاموش کنید و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا کاملاً حل شود.
- سپس قاشق دوم ژلاتین را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید.
- قالبهای سیلیکونی را با اسپری روغن نارگیل چرب کنید. این کار باعث میشود ژلهها بهراحتی از قالب جدا شوند.
- مخلوط آب انار و ژلاتین را در یک لیوان مدر بریزید تا سرد شود. سپس به آرامی و با دقت، مخلوط را در قالبهای سیلیکونی بریزید.
- برای ایجاد تنوع در شکل و اندازه ژلهها، میتوانید از قالبهای مختلف استفاده کنید.
- قالبها را روی یک سینی قرار داده و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا ژلهها کاملاً سفت شوند.
- پس از گذشت زمان تعیین شده، ژلهها را به آرامی از قالب جدا کنید.
روش دوم: ژله انار و پودینگ وانیل برای شب یلدا
اگر بهدنبال یک دسر شب یلدا جدید و متفاوت هستید، پیشنهاد میکنیم که این ژله انار و پودینگ را حتما امتحان کنید. این دسر لایهلایه با ترکیب رنگهای قرمز و سفید نهتنها جلوهی زیبایی به میز یلدای شما میدهد بلکه با ترکیب طعم شیرین وانیل و ترش انار، یک تجربه دلچسب را برای مهمانان رقم میزند.
مواد لازم
شیر : ۲ پیمانه
شکر : ⅓ پیمانه
عصاره وانیل : ½ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت : ¼ پیمانه
ژله انار : یک بسته
دانه انار : یک پیمانه
خامه فرم گرفته برای تزئین (اختیاری) : بهمقدار لازم
دستورالعمل:
- در مرحلهی اول باید پودینگ وانیل را آماده کنید. برای درست کردن پودینگ ابتدا یک و نیم پیمانه شیر، شکر و عصاره وانیل را در یک قابلمه با حرارت متوسط ترکیب کرده و بهطور مداوم هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
- سپس مخلوط بهدست آمده را بهمدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا زمانیکه روی لبههای قابلمه حباب تشکیل شود.
- در سومین مرحله، نشاسته ذرت را با شیر باقیمانده مخلوط کرده و بهآرامی به مخلوط پودینگ در حال پخت اضافه کنید.
- حدود ۱.۵ دقیقه به هم زدن مداوم ادامه دهید تا پودینگ غلیظ شود.
- مخلوط پودینگ را در ظرفهای دسر مد نظرتان تقسیم کرده و بهمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
- در همین حین بهسراغ درست کردن ژله بروید. پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و سپس یک پیمانه آب سرد به آن اضافه کرده و بهخوبی مخلوط نمایید.
- بعد از گذشت مدت زمان گفته شده، ظروف حاوی پودینگ را از یخچال خارج کرده و روی هر کدام حدود ۲ قاشق چایخوری دانهی انار بریزید.
- سپس ژلهی اناری که درست کردید را به آرامی روی دانههای انار بریزید.
- مجددا ظروف دسر را بهمدت ۲ ساعت یا تا زمانی که ژله کاملاً سفت شود، در یخچال قرار دهید.
- در نهایت برای تزئین، میتوانید از خامه فرم گرفته استفاده کنید.
روش سوم: ژله انار با موس شکلاتی
بهدنبال یک ژله شب یلدا با انار خاص و متفاوت هستید؟ ژله انار و موس شکلاتی را امتحان کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را نیز به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای موس شکلاتی
شکلات تلخ خرد شده : ۱۰۰ گرم
شیر نارگیل : یک و ¼ پیمانه
شکر : ۲ قاشق چایخوری
پودر آگار آگار : یک قاشق چایخوری
عصاره پرتقال : ¼ قاشق چایخوری
مواد لازم برای ژله انار : آب انار
½ پیمانه : شکر
½ قاشق چایخوری : پودر آگار آگار
¾ قاشق چایخوری : مواد لازم برای تزئین
شکلات تلخ رنده شده : به مقدار دلخواه
دانههای انار : به مقدار دلخواه
دستورالعمل:
- شکلات خرد شده، شیر نارگیل، شکر، پودر آگار و عصاره پرتقال را در یک قابلمه کوچک با هم ترکیب کنید.
- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و بهطور مداوم هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود.
- وقتی که مخلوط موس به نقطه جوش رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
- چند دقیقه صبر کنید تا مخلوط موس خنک شود، سپس آن را بهطور مساوی در لیوانهای مورد نظرتان تقسیم کنید.
- لیوانها را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا موس سفت شود.
- برای درست کردن ژله انار، آب انار، شکر ارگانیک و پودر آگار را در یک قابلمه کوچک با هم ترکیب کنید. وقتی که مخلوط ژله جوشید، حرارت را کم کنید.
- به هم زدن ادامه دهید تا شکر و پودر آگار کاملاً حل شوند.
- اجازه دهید مخلوط ژله نیز بهمدت ۵ دقیقه خنک شود.
- سپس ژله آماده شده را روی لایه موس شکلاتی سفت شده در لیوانها بریزید.
- لیوانها را مجدداً در یخچال قرار دهید تا ژله نیز سفت شود.
- در آخر پس از درست شدن دسر، سطح آن را با شکلات تلخ رنده شده و دانههای انار تزئین کنید.
روش چهارم: ژله شب یلدا با انار و میوههای پاییزی
اگر بهدنبال طرز تهیه ژله انار برای شب یلدا به شکلی متفاوت هستید، این زلهی رنگارنگ را به شما پیشنهاد میدهیم که از ترکیب ژله، دانههای انار و میوهای رنگارنگ پاییزی مثل خرمالو، سیب و… درست میشود.
مواد لازم
ژلاتین بدون طعم : ۴ بسته
آب سیب طبیعی : ۴ پیمانه
شکر یا عسل : به مقدار لازم برای تنظیم شیرینی ژله
دانه انار : ۲ پیمانه
خرمالو رسیده : ۴۵۰ گرم
گلابی یا سیب (یا ترکیبی از هر دو) : ۶۸۰ گرم
انگور قرمز یا بلوبری : ۶۸۰ گرم
دستورالعمل:
- ژلاتین بدون طعم را با ۱ پیمانه آب سیب مخلوط کرده و چند دقیقه کنار بگذارید تا نرم شود.
- ۳ پیمانه باقیمانده آب سیب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید.
- ژلاتین نرم شده را به آب سیب جوشیده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً حل شود. در صورت نیاز، برای شیرینتر شدن ژله، به مقدار لازم شکر یا عسل اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط ژله کمی خنک شود.
- میوهها را بشویید و به قطعات کوچک و یکدست خرد کنید.
- میوههای خرد شده را بههمراه انار دانه شده، بهترتیت دلخواه و لایهلایه در قالب بچینید. سپس ژلهی آماده شده را روی آنها بریزید.
- قالب ژله را به مدت حداقل ۴ ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً سفت شود.
نحوه خارج کردن ژله از قالب:
- یک کاسه بزرگ را تا لبه با آب گرم پر کنید. قالب ژله را بهمدت ۱۵ ثانیه در آب گرم قرار دهید و سپس خارج کنید.
- با نوک انگشتان خیس یا نوک چاقو، اطراف ژله را از قالب جدا کنید.
- یک بشقاب را روی قالب قرار داده و قالب را برگردانید.
- بهآرامی به قالب ضربه بزنید تا ژله از قالب جدا شود.
نظرات