آشپزی

دستور پخت اوسو بوکو ایتالیایی فوق العاده خوشمزه و متفاوت

دستور پخت اوسو بوکو

نام Osso Buco به معنای استخوان بریده شده است که به استخوانی که در این غذا به کار می‌رود، اشاره دارد.

مواد لازم (برای ۴ نفر):

۴ عدد استخوان گوساله (قسمت ران)
2 عدد پیاز بزرگ
2 عدد هویج متوسط
2 ساقه کرفس
4 حبه سیر
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
4 قاشق غذاخوری آرد گندم
1 لیتر آب گوشت یا آب مرغ
400 گرم گوجه فرنگی رنده شده
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 برگ بو
2 شاخه آویشن تازه
1 شاخه رزماری تازه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور پخت اوسو بوکو

دستور پخت اوسو بوکو:

مرحله اول

استخوان‌های گوساله را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. استخوان‌ها را در آرد بغلطانید و در روغن داغ تفت دهید تا هر طرف آن طلایی شود.

مرحله دوم

پیاز، هویج و کرفس را ریز خرد کنید و در همان قابلمه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

مرحله سوم

آب گوشت، گوجه فرنگی رنده شده، رب گوجه فرنگی و ادویه‌ها (برگ بو، آویشن، رزماری) را اضافه کنید.

مرحله آخر

استخوان‌های تفت داده شده را به قابلمه برگردانید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت با حرارت کم بپزید تا گوشت کاملا نرم شود.اوسو بوکو را همراه با پوره سیب زمینی، برنج یا پاستا سرو کنید.

نکات مهم جهت تهیه اوسو بوکو:

  • بهتر است از گوشت گوساله با استخوانی استفاده کنید که مغز استخوان آن پر از چربی باشد. این چربی در طول پختن آب می‌شود و به طعم غذا می‌افزاید.
  • حرارت پخت باید بسیار کم باشد تا گوشت به آرامی پخته شود و نرم شود.
  • مدت زمان پخت به اندازه و نوع گوشت بستگی دارد. اما به طور معمول، ۲ تا ۳ ساعت برای پخت کامل کافی است.
  • اگر می‌خواهید سس غلیظ‌تر شود، می‌توانید در انتهای پخت، مقداری آرد گندم را با کمی آب مخلوط کرده و به سس اضافه کنید.
  • می‌توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند جعفری و نعناع نیز استفاده کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا