• 28 تیر 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 149352

دستور پخت بریانی مرغ عربی،غذایی بسیار خوشمزه و متفاوت

اگر به دنبال غذایی متفاوت هستید که برای خانواده خود تهیه کنید پس تا انتهای ای مطلب با ما همراه باشید.در این مطلب می خواهیم به شما دستور پخت بریانی مرغ عربی را بیاموزیم. مواد لازم بریانی مرغ عربی پیاز بزرگ : ۳ عدد روغن : به میزان کافی ماست : ۳ قاشق پودر زنجبیل […]

اگر به دنبال غذایی متفاوت هستید که برای خانواده خود تهیه کنید پس تا انتهای ای مطلب با ما همراه باشید.در این مطلب می خواهیم به شما دستور پخت بریانی مرغ عربی را بیاموزیم.

دستور پخت بریانی مرغ عربی

مواد لازم بریانی مرغ عربی

پیاز بزرگ : ۳ عدد
روغن : به میزان کافی
ماست : ۳ قاشق
پودر زنجبیل : به میزان کافی
سیر : ۴ حبه
نمک : ۱ قاشق غذاخوری پر
زیره و گشنیز : ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه : نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، هل و دارچین آسیاب شده : به میزان کافی
مرغ : ۱ عدد کامل
برگ بو : به مقدار لازم
چوب دارچین : به میزان کافی
سیب زمینی متوسط : ۳ عدد
برنج : ۳ پیمانه
زعفران دم کرده : به میزان کافی

دستور پخت بریانی مرغ عربی

دستور پخت بریانی مرغ عربی

مرحله اول

اول پیاز ها را خرد می کنیم و در مقدار کافی روغن و با حرارت بالا تفت می دهیم. وقتی پیازها طلایی شدند؛ آن ها را از روغن در می آوریم و داخل ظرفی پخش می کنیم و می گذاریم تا در معرض هوا خشک شوند.

مرحله دوم

در مرحله بعد مواد مرینیت را آماده می کنیم؛ بهتر است که برای این کار؛ از یک میکسر برقی استفاده کنیم.ماست، نصف بیشتر پیاز ها، پودر زنجبیل، سیر، نمک و پودر زیره و گشنیز،زردچوبه، هل، دارچین، فلفل را اضافه می کنیم. آنقدر با خردکن هم می زنیم تا پیازها کاملا خرد شوند. تمام مزه این غذا به چاشنی آن است؛ پس نباید از مواد اولیه کم کنیم.

مرحل سوم

در مرحله بعد؛ پوست مرغ را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تکه تکه می کنیم، مخلوط چاشنی را رویش پخش کرده و اجازه میدهیم تا ۵ دقیقه استراحت کند.سپس روی آن ها نصف لیوان آب می ریزیم و از همان روغنی که پیازها را با آن ها سرخ کردیم هم می ریزیم.

مرحله چهارم

برگ بو و چوب دارچین هم داخل قابلمه می ریزیم و مرغ ها را به خوبی هم می زنیم؛ بعد سیب زمینی ها را برش داده و اضافه می کنیم و در کنار مرغ ها می چینیم. درِ قابلمه را می گذاریم تا مواد بپزند.

مرحله پنجم

حالا برنج را آماده می کنیم؛ ۳ پیمانه برنج را به مدت ۴۵ دقیقه خیس می کنیم. بعد داخل آب جوش می ریزیم و وقتی به قدر کافی جوشید، آبکش می کنیم. لای برنج بقیه پیاز های سرخ شده را می ریزیم و زعفران دم کرده را هم روی آن می ریزیم تا ۴۵ دقیقه دم بکشد.

مطالب مرتبط

دستور پخت لازانیا کته ای فوق العاده خوشمزه بدون فر

دستور پخت مرغ سوخاری رژیمی در فر با طعمی فوق العاده خوشمزه

فرنی انجیر یک دسر خوشمزه و مقوی با طرز تهیه آسان

نظرات