• 09 مرداد 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 150403

دستور پخت خورشت خلال کرمانشاهی مجلسی

یکی از خورشت های محبوب کرمانشاهی خورشت خلال است که یک گزینه عالی برای مجالس و مهمانی ها است

این خورشت طعم و عطر بی نظیری دارد که حتما باید یکبار هم که شده آن را امتحان کنید.در ادامه این مطلب با طرز تهیه ی این خورشت خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه خورشت خلال مجلسی

گوشت : ۴۰۰ گرم
خلال بادام : ۲۵۰گرم
پیاز متوسط : ۲ عدد
لیمو عمانی : ۲ عدد
زرشک : ۱۰۰ گرم
گلاب : ۴ قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم
زعفران دم کرده : ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
رب : ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین : ۱ تکه

خورشت خلال کرمانشاهی

دستور پخت خورشت خلال مجلسی

مرحله اول

گوشت را به صورت مکعبی خرد کرده و بشویید.خلال بادام را با آب سرد بشویید و حدود یک ساعت در یک کاسه آب بخیسانید تا نرم شود.

مرحله دوم

پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون قابلمه در کمی روغن تفت دهید.بعد از سبک شدن پیاز، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن افزوده و ادویه ها را همراه پیاز کمی تفت دهید.

مرحله سوم

گوشت را به مواد افزوده و به خوبی تفت دهید تا کمی سرخ شود و رنگش تغییر کند.رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا مزه خامی رب گرفته شود.به خورش چند لیوان آب همراه چوب دارچین بیافزایید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت بپزد.

مرحله چهارم

پس از پخت گوشت، خلال بادام را به همراه زعفران دم کرده، گلاب، لیمو عمانی، نمک به قابلمه اضافه کنید.چوب دارچین را از خورش خارج کنید و حرارت را ملایم نمایید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

مرحله پنجم

زرشک را با آب سرد بشویید و در آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج شود سپس زرشک را به همراه کمی کره داخل تابه تفت دهید تا زرشک ها پف کنند بعد زرشک را به خورش خلال اضافه کنید.حرارت را کم کنید تا آب خورشت کم شده به خوبی روغن بیندازد.خورش را همراه با برنج ایرانی خوش عطر و طعم سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد خورشت خلال کرمانشاه

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
  • زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
  • خورشت خلال کرمانشاه را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .
مطالب مرتبط

دستور پخت لازانیا کته ای فوق العاده خوشمزه بدون فر

راز ترش و لعابدار شدن خورشت کرفس چیست؟

ترفندهای کلیدی برای لیز و سفت نشدن خورشت بامیه

نظرات