آشپزی

دستور پخت خورشت ملاقورمه شمالی یک غذای بدون گوشت خوشمزه

ملاقورمه یک غذای سنتی و بدون گوشت شمالی است که به راحتی می توانید آن را در خانه درست کنید.

خورشت ملاقورمه

خورش ملاقورمه یک غذای ایرانی است که می توانید در ادامه مطلب دستور پخت آن را مشاهده کنید

مواد لازم برای خورش ملاقورمه شمالی

تخم مرغ : ۵ عدد
گوجه : ۵۰۰ گرم
بادمجان : ۱۰ عدد متوسط
سبزی ( جعفری و گشنیز و یک دسته کوچک نعنا) : ۷۰۰ گرم
پیاز داغ : ۴ قاشق غذاخوری
سیر : یک بوته
آبغوره :  به اندازه لازم
روغن : به میزان لازم
فلفل، زرد چوبه و دارچین : به اندازه لازم

طرز تهیه خورش ملاقورمه شمالی

مرحله اول

تبلیغات

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی درشت خرد کنید و  یکی دو ساعت در آب و نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود و روغن کمتری مصرف کند.

مرحله دوم

سبزی ها را هم در این فاصله بشویید و پس از خشک کردن ، خرد کنید.

مرحله سوم

بادمجان ها را هم پس از در آوردن از آب ، خشک کنید و داخل روغن داغ شده سرخ کنید.بعد سبزی خرد شده را هم داخل بادمجان ها بریزید و کمی سرخ کنید.

خورشت ملاقورمه

مرحله چهارم

گوجه ، سیر و پیاز را هم به صورت نگینی خرد کنید و به داخل مواد سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد در کنار هم سرخ شوند.

مرحله پنجم

نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین را به همراه آبغوره  داخل خورش اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا  به آرامی بپزند و به روغن بیفتند.

مرحله آخر

در آخر تخم مرغ ها را هم روی خورش بشکنید و صبر کنید تا تخم مرغ ها بسته شوند.مقداری نمک روی تخم مرغ ها بریزید و بعد غذای آماده شده را سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد خورش ملاقورمه شمالی

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
  • زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
  • خورش ملاقورمه شمالی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا