حتما پیش از این دلمه سیب زمینی را چشیده اید، اما اگر فکر می کنید که بمب کالری است و به درد رژیم های کاهش وزن نمی خورد، سخت در اشتباه هستید.
دلمه سیب زمینی، یکی از انواع دلمه ها می باشد که این بار قرار است با سیب زمینی تهیه شود و بسیار شیک و مجلسی می باشد. اما مواد اولیه این دلمه بسیار در دسترس است و کمی با دلمه های دیگر فرق دارد ولی طعم و مزه بسیار خوبی دارد بهتر است برای تهیه این دلمه از سیب زمینی های یکدست و یک اندازه استفاده کنید و حتما دقت کنید از قابلمه ای استفاده کنید که دلمه ها در کنار هم فشرده باشند و فضای خالی نداشته باشند، طعم این دلمه را شاید کمتر کسی دوست نداشته باشید زیرا بیشتر ما عاشق سیب زمینی هستیم. شما به راحتی می توانید با تنوع غذایی روند آشپزی را برای خود آسان و دلپذیر کنید.
با ما در این مطلب آموزش آشپزی اول فارس همراه تا با دستور پخت این دلمه آشنا شوید.
مواد لازم برای دلمه سیب زمینی ایتالیایی
دو عدد سیب زمینی متوسط
یک قاشق مرباخوری ریحان خرد شده
یک فنجان سبزیجات خرد شده معطر
یک حبه سیر رنده شده
۱/۸ قاشق چایخوری آویشن
۴۵ گرم پنیر پیتزای رنده شده کم چرب
فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه دلمه سیب زمینی ایتالیایی
ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.بعد سیب زمینی ها را داخل فر قرار دهید تا به مدت یک ساعت بپزد.بعد سیب زمینی را از فر در بیاروید.
در فاصله پختن سیب زمینی ها، داخل یک تابه نچسب روغن مایع بریزید تا روی حرارت ملایم داغ شود.
سپس سیر و سبزیجات خرد شده را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه تفت دهید بعد ریحان و آویشن را با مقداری فلفل قرمز روی سیر و سبزیجات بریزید.
بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت از وسط آن را نصف کنید و مقداری از گوشت داخل آن را با قاشق خالی کنید. بعد با سبزیجات تفت داده شده داخل سیب زمینی ها را پر کنید.
پنیر را هم روی سبزیجات بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه پنیرآب شوند.و دلمه ها آماده شوند.
نکات تکمیلی در مورد دلمه سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
دلمه سیب زمینی را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .
نظرات