برای یادگیری مرحله به مرحله دستور پخت رولت شکلاتی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم رولت شکلاتی
تخم مرغ : ۴ عدد
آرد : ۸۰ گرم
شکر دانه ریز : ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو : ۲۰ گرم
آب جوش : ۴ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر : ½ قاشق چایخوری
عصاره وانیل : ½ قاشق چایخوری
نمک : ۱ پینچ
پودر قند : به مقدار کافی
مواد لازم درون رولت
خامه قنادی : به مقدار کافی
گیلاس : به مقدار کافی
طرز تهیه رولت شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه رولت شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار قالب مستطیل شکل را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس روی کاغذ را با روغن مایع کاملا چرب می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه آرد را به همراه نمک، بکینگ پودر و پودر کاکائو درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه زرده های تخم مرغ را از سفیده های آن جدا کرده و درون دو کاسه جداگانه می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله نصف مقدار شکر را به کاسه حاوی سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ حجیم و ابری شود. در ادامه سفیده تخم مرغ را درون یخچال قرار می دهیم تا آب نشود.
مرحله چهارم
حالا مابقی شکر را به همراه عصاره وانیل به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط زرده تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود، سپس مواد خشک را کم کم به کاسه می افزاییم.
مرحله پنجم
در ادامه مواد درون کاسه را با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم، سپس به آرامی فولد می کنیم.
مرحله ششم
توجه داشته باشید پس از اضافه کردن سفیده تخم مرغ، آنرا بیش حد مخلوط نکنید تا پف آن بخوابد. در ادامه مایه رولت را درون قالب ریخته، سپس با پالت پخش می کنیم و قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم.
مرحله هفتم
زمانی که هوای اضافی بین مایه کیک از بین رفت، قالب را طبقه وسط فر قرار داده سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. دقت کنید زمان پخت بیش از زمان معیین شده نباشد.
مرحله هشتم
زمانی که رولت بیش از حد بپزد، خشک شده و هنگام رول کردن ترک می خورد. پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج می کنیم و رولت را از قالب خارج کرده روی یک سینی مناسب قرار می دهیم، سپس کاغذ روغنی را از آن جدا می کنیم.
مرحله نهم
در ادامه روی رولت را با یک پارچه تمیز پوشانده و اجازه می دهیم رولت به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند تا خنک شود. پس از گذشت این زمان روی سطح کار را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مقداری پودر قند روی آن الک می کنیم.
مرحله دهم
حالا رولت را روی کاغذ روغنی گذاشته و به کمک آن رول می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا حالت بگیرد. در این فاصله خامه قنادی را درون یک کاسه ترجیحا فلزی می ریزیم.
مرحله یازدهم
در ادامه خامه قنادی را با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا فرم بگیرد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه رولت را باز کرده و خامه قنادی را روی آن می ریزیم، سپس با پالت به ضخامت ۱ سانتی متر پهن می کنیم.
مرحله دوازدهم
در این مرحله گیلاس را به صورت ریز خرد کرده و به طور یکنواخت روی خامه قنادی می ریزیم، سپس رولت را مجددا به کمک کاغذ روغنی رول کرده و به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.
مرحله سیزدهم
پس از گذشت این زمان رولت را از یخچال خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت به دلخواه روی رولت مقداری پودر کاکائو الک می کنیم و با خامه قنادی و گیلاس تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
نظرات