به همین خاطر کدبانوهای ایرانی در فصول سرد سال برای کودکان و افراد خانواده این سوپ مقوی را تهیه می کنند.این سوپ تنها مختص ایرانی ها نیست بلکه مردم کشورها و مناطق مختلف سوپ دال عدس را به روشهای متفاوتی طبخ می کنند. در این بخش طرز تهیه سوپ دال عدس ساده، سوپ دال عدس با بلغور، سوپ دال عدس ترکی، سوپ دال عدس با برنج، سوپ دال عدس رستورانی و… را آموزش داده ایم.
مواد لازم
دال عدس : ۲ پیمانه
هویج : ۱ عدد
روغن مایع : به مقدار لازم
سیر : ۳ حبه
آب جوش : ۲ پیمانه
پیاز : ۱ عدد
سیب زمینی : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل قرمز : به مقدار لازم
مراحل طرز تهیه سوپ دال عدس
برای تهیه سوپ دال عدس رستورانی به روش زیر عمل کنید:
مرحله اول
پوست پیاز را جدا کنید و سپس بشویید به صورت نگینی و ریز خرد کنید سپس سیب زمینی را پوست گرفته و بشویید و به صورت نگینی و ریز خرد کنید.
هویج شسته شده را به صورت نگینی خرد کنید.حبههای سیر را له یا رنده کنید
مرحله دوم
ابتدا مقداری روغن در قابلمه بریزید و سیر و پیاز را در روغن تفت دهید.سپس ۱ قاشق رب گوجه فرنگی به سیر و پیاز اضافه کنید.
مرحله سوم
در این مرحله از طرز تهیه طرز تهیه سوپ دال عدس مجلسی مقداری زردچوبه، نمک و فلفل قرمز به مواد اضافه کنید بعد هویج و سیب زمینی را بیافزایید.دال عدس شسته شده را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله چهارم
تمام مواد را برای چند دقیقه با هم تفت دهید و بعد ۲ لیوان آب جوش به مواد سوپ اضافه کنید.اجازه دهید سوپ بپزد و جا بیفتد، در مدت پخت چند بار سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله آخر
مقداری جعفری تازه خرد شده را در انتهای پخت و یا برای تزئین به سوپ بیافزایید و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ دال عدس
- قبل از تهیه سوپ دال عدس بهتر است دال عدس را برای یک ساعت در آب بخیسانید.
- برای خوشمزهتر شدن سوپ دال عدس از آب مرغ و آب قلم برای تهیه استفاده نمایید.
- افزودن برنج یا بلغور گندم به سوپ دال عدس سبب لعابدار شدن آن میشود.
- در زمان سرو سوپ دال عدس در زمان سرو مقداری آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید.
- شما میتوانید به جای رب گوجه فرنگی از گوجهفرنگیهای خرد یا رنده شده استفاده کنید.
نظرات