ناگت مرغ یکی از غذاهای معروف در سراسر دنیا است که امروزه طرفداران بسیاری بخصوص میان کودکان دارد.تهیه ناگت مرغ در خانه کار چندان سختی نیست و با داشتن یک دستور پخت عالی می توانید آن را به بهترین نحوه آماده کنید.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به شما طرزتهیه ناگت مرغ خانگی را بیاموزیم.
مواد لازم برای ناگت مرغ
سینهی مرغ خرد شده: ۲ عدد
آرد سوخاری: ۶ قاشق غذاخوری برای داخل ناگت و به میزان لازم برای روی ناگت
آرد سفید: به میزان لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
پیاز رنده شده: ۱ عدد
سیر له شده: ۲ حبه
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مواد لازم برای سیب زمینی کنار ناگت
سیب زمینی: ۲ عدد
پودر پنیر پارمزان: ۳ قاشق غذاخوری
پودر سیر، پودر پاپریکا، اورگانو و فلفل چیلی: به میزان لازم
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
مرحله اول
سینهی مرغ را با چرخ گوشت یا غذاساز کاملا میکس کنید.
مرحله دوم
۶ قاشق از آرد سوخاری را به همراه سس خردل، سس کچاپ، پنیر پیتزا، پیاز رنده و آب گرفته شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل به مرغها اضافه و همهی مواد را با هم میکس کنید. اگر سینهی مرغ را چرخ کردهاید و به غذاساز دسترسی ندارید، میتوانید این مواد را به مرغ اضافه کنید و با استفاده از دست مخلوط را چنگ بزنید تا ادویهها به خوبی به خورد مرغ بروند.
مرجله سوم
وقتی مواد کاملا با هم مخلوط شد و به شکل یک خمیر درآمد، روی آن را با مقداری سلفون بپوشانید و برای مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصطلاح استراحت کند.
مرحله چهارم
در این مدت میتوانید سیب زمینیهای کنار ناگت را آماده کنید. سیب زمینیها را به اندازهی مورد نظر خودتان خرد کنید. میتوانید پوست سیب زمینیها را خوب بشویید و آنها را با پوست خرد کنید. ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان و مقداری پودر سیر، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، اورگانو و فلفل چیلی را با ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط و سیب زمینیها را به آن آغشته کنید.
مرحله پنجم
یک سینی فر را آماده کنید و سیب زمینیها را در آن بچینید. در صورتی که سیب زمینیها را با پوست خرد کردید، آنها را طوری در سینی قرار دهید که پوستشان کف سینی قرار بگیرد.
مرجله ششم
بعد از نیم ساعت ناگتها را از یخچال خارج کنید و آنها را به فرم دلخواهتان شکل دهید و در ظرف بچینید. سپس آنها را اول در آرد ساده، دوم در تخم مرغ زده شده با نمک و فلفل سیاه و سوم در آرد سوخاری یا پودر پانکو بغلتانید.
مرحله هفتم
روغن را ترجیحا در یک ظرف گود بریزید و اجازه دهید خوب داغ شود. سپس ناگتها را در آن بیندازید و یک بار پشت و رو کنید. برای سرو ناگت میتوانید آن را با خیارشور و گوجه فرنگی تزیین کنید.
سفت شدن ناگت مرغ
یکی از دلایلی سفت شدن ناگت مرغ بیش از حد سرخ شدن ناگت ها می باشد، یکی دیگر از دلایل مهم این است که چون گوشت مرغ به تنهایی ممکن است سفت شود حتما از مغز نان باگت یا نان تست برای لطیف تر شدن و نرم شدن ناگت ها استفاده کنید.
نظرات