در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا دستور پخت پاستا پستو مرغ به روش ایتالیایی را بیاموزید.
مواد لازم پاستا پستو با مرغ
پاستا :۴۵۰ گرم
سیر خرد شده : ۳ حبه
روغن زیتون : ۲/۳ پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان و پوست : ۴۵۰ گرم
مغز پسته : ۱/۳ پیمانه
ریحان تازه : ۱/۵ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده : ۲/۳ پیمانه
پنیر رومانو : نصف پیمانه
روغن زیتون فوق بکر : به مقدار لازم
گوجه فرنگی گیلاسی : ۲۸۰ گرم
سرکه بالزامیک : ۲ قاشق غذاخوری
فلفل و نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا پستو با مرغ
مرحله اول
اولین مرحله از طرز تهیه پاستا پستو با مرغ درست مثل طرز تهیه انواع پاستای ساده این است که یک قابلمه بزرگ از آب که مقداری نمک به آن اضافه کردهاید را به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید و بگذارید ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد و بعد آبکش کنید. فقط حتما نصف پیمانه از آب آن را نگه دارید.
مرحله دوم
اکنون روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید بعد سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سپس مرغ تکه شده را به سیر در حال سرخ شدن اضافه کنید و خوب تفت دهید در نهایت هم تکههای فلفل قرمز را اضافه کنید و بگذارید مرغ طلایی و پخته شود.
البته میتوانید مرغ را در فر بپزید. برای این کار روی سینی فر، کمی سرکه بالزامیک روی مرغ بریزید و آن را با نمک طعمدار کنید سپس مرغ را به مدت ۱۷ تا ۲۱ دقیقه در دمای ۲۲۰ درجه فارنهایت بپزید بعد اجازه دهید مرغ به مدت ۵ دقیقه استراحت کند، سپس با چنگال آن را ریشریش کنید. مرغ را کنار بگذارید.
مرحله سوم
ریحان تازه، پنیر پارمزان، روغن زیتون، مغز پسته، سیر و نمک را داخل غذاساز بریزید. با دکمه پالس، مواد را تا زمانی که به غلظت دلخواه سس پستو برسید، مخلوط کنید.
مرحله چهارم
در نهایت و در آخرین مرحله پاستای آبکش شده را با پسته، گوجه فرنگی، مرغ و فلفل قرمز (اختیاری) مخلوط کنید. برای رقیقتر شدن سس، در صورت نیاز کمی از آب پاستا را اضافه کنید. دوباره مخلوط کنید و بلافاصله سرو کنید. پاستا پستو با مرغ را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید تا به طور یکنواخت با هم مخلوط شوند.
تهیه پاستا پستو با مواد متنوع
برای تهیه پاستا پستو دستتان باز است و میتوانید مواد بیشتری به آن اضافه کنید مثلا عدهای به این پاستا قارچ هم اضافه میکنند. حتی عدهای برای خوشمزهتر شدن پاستا پستو، در آن خامه یا شیر میریزند. همه اینها به سلیقه شما بستگی دارد و بسته به سبک غذایی خود حتی میتوانید این غذا را با حذف مرغ کاملا گیاهی تهیه کنید.
نکاتی در مورد سس پستو
ممکن است در فرایند تهیه سس پستو با مشکلاتی از جمله خیلی غلیظ شدن یا تلخ شدن مواجه شوید که راه حل آنها در ادامه آمده است:
- برای رقیقتر شدن سس پستو میتوانید مقداری از آب پاستایی که نگه داشتهاید یا روغن زیتون استفاده کنید.
- اگر سس پستوی شما کمی تلخ شده است نگران نباشید چون کافی است کمی عسل یا شکر اضافه کنید.
- البته یادتان باشد که این روزها سس پستو به شکل آماده در بازار موجود است بنابراین برای کاهش زمان تهیه این غذا میتوانید از سس پستوی آماده کنید.
نظرات