آشپزی

دستور پخت کوفته گوجه فرنگی خوشمزه و سنتی به ساده ترین روش

کوفته گوجه فرنگی یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که با ترکیب گوشت چرخ کرده و سس گوجه فرنگی طعم فوق العاده لذیذی را خلق می کند.

دستور پخت کوفته گوجه فرنگی

در ادامه طرز تهیه کوفته گوجه فرنگی را به صورت مرحله به مرحله توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه کوفته گوجه فرنگی:

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
نان خیس شده در شیر: ۱ برش
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی: ۲ پیمانه
روغن مایع: به مقدار لازم

دستور پخت کوفته گوجه فرنگی

طرز تهیه کوفته گوجه فرنگی:

مرحله اول

پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید.نان را در شیر خیس کرده و آب اضافی آن را بگیرید.جعفری را ریز خرد کنید.

مرحله دوم

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، آرد سوخاری، جعفری خرد شده، نان خیس شده و ادویه‌ها را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد یکدست شوند.

از مواد به اندازه نارنگی برداشته و به شکل کوفته گرد کنید.

مرحله سوم

در یک قابلمه مناسب، روغن را گرم کنید و پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود.رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.پوره گوجه فرنگی را به همراه مقداری آب اضافه کرده و بگذارید سس به جوش آید و غلیظ شود.

سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به سس اضافه کنید.

مرحله آخر

کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.کوفته‌های سرخ شده را به سس گوجه فرنگی اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند تا کوفته‌ها جا بیفتند.

نکات مهم جهت تهیه کوفته گوجه فرنگی:

  • برای اینکه کوفته‌ها خوشمزه شوند، بهتر است گوشت چرخ کرده را از یک قصابی معتبر تهیه کنید.
  • می‌توانید به جای نان خیس شده از آرد نخودچی استفاده کنید.
  • برای تزیین کوفته می‌توانید از کشمش، زرشک یا گردو استفاده کنید.
  • کوفته گوجه فرنگی را می‌توانید با برنج، ماکارونی یا نان سرو کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا