آشپزی

دستور پخت کوکو ویرمونی اصیل گیلانی خوشمزه و مقوی

کوکو ویرمونی یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی است که می توانید آن را به عنوان وعده اصلی یا پیش غذا سرو کنید.

طرز تهیه کوکو ویرمونی

این کوکو به دلیل داشتن سبزیجات فراوان، منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است. پس اگر به دنبال یک غذای جدید و خوشمزه برای تنوع در برنامه غذایی خود هستید، حتما کوکو ویرمونی را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکو ویرمونی:

سیب زمینی: ۴ عدد متوسط (پخته و رنده شده)
برنج پخته: ۱ پیمانه
سبزی کوکو: ۱ پیمانه (شامل شوید، جعفری، گشنیز، تره)
پیاز: ۱ عدد متوسط (رنده شده)
تخم مرغ: ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم برای سرخ کردن

طرز تهیه کوکو ویرمونی

مراحل تهیه کوکو ویرمونی:

مرحله اول

سیب زمینی ها را بپزید و پس از سرد شدن، رنده کنید. پیاز را نیز رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید. سبزی کوکو را ریز خرد کنید.

مرحله دوم

تمام مواد را در یک ظرف مناسب بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست به دست آید.

مرحله سوم

در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. از مایه کوکو به اندازه دلخواه برداشته و در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.

مرحله چهارم

کوکوهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس به همراه سبزیجات تازه و ماست سرو کنید.

نکات مهم برای تهیه کوکو ویرمونی:

  • برای طعم بهتر، می توانید از کمی زنجبیل رنده شده یا پودر سیر نیز در مواد کوکو استفاده کنید.
  • برای اینکه کوکوها شکل بهتری به خود بگیرند، می توانید از قالب مخصوص کوکو استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید کوکوی شما تردتر شود، می توانید کمی آرد نخودچی به مواد آن اضافه کنید.
  • برای اینکه کوکوها بهتر سرخ شوند، حرارت روغن باید متوسط باشد.
  • می توانید کوکو ویرمونی را در فر نیز بپزید. برای این کار، مواد کوکو را در یک ظرف پیرکس چرب شده ریخته و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا