• 12 مهر 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 156135

دستور پخت کیک آلو سیاه خانگی با بافتی نرم و طعمی فوق العاده

یکی از خوشمزه ترین انواع کیک ها کیک میوه ای است که در هر فصلی می توان آن را تهیه کرد.

کیک آلو سیاه یکی از خوشمزه ترین کیک ها است که می توانید خیلی سریع و آسان برای سرو در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها آماده کنید.طرز تهیه کیک آلو سیاه را در این بخش آموزش داده ایم، پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک آلو سیاه

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد
شکر : ۱۲۰ گرم
آرد : ۲۰۰ گرم
کره : ۱۰۰ گرم
ماست : ۷۰ گرم
آلو سیاه : به مقدار لازم
بکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری
خلال بادام : ۵۰ گرم

طرز تهیه کیک آلو سیاه

طرز تهیه کیک آلو سیاه

برای تهیه کیک آلو سیاه مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول

فر را روشن کنید تا گرم شود سپس درون ظرفی شکر و کره یا روغن مایع را با هم مخلوط کنید.یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه و با همزن هم بزنید.مواد را ۵ دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید تا رنگ آن کرم و کشدار شود.

مرحله دوم

در ظرفی بکینگ پودر و ماست را مخلوط کنید.آرد را دو بار الک نمایید و آرد و ماست را به تدریج به مواد اضافه کنید یعنی چند قاشق آرد و سپس ماست بریزید و مواد را هم بزنید و این کار را تا تمام شدن مواد انجام دهید.

مرحله سوم

قالب گرد سایز ۲۵ را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید و آردپاشی کنید سپس مواد کیک را درون قالب بریزید.آلو سیاه ها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را خارج کنید.آلو سیاه ها را روی مواد کیک درون قالب بچینید.مابین آلو سیاه ها مقداری خلال بادام بریزید.

مرحله آخر

قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر ۱۸۰ درجه قرار دهید.این کیک را درون مایکرویو،سولاردم، کیک پز می توانید تهیه کنید.

نکته:کیک به مدت دو روز داخل یخچال قابل نگهداری است.

مطالب مرتبط

طرز تهیه کیک لیوانی شکلاتی با قابلمه

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی یخچالی بسیار خوشمزه

طرز تهیه ۲۸ کیک، نوشیدنی ، دسر و تنقلات که با توت فرنگی درست کنید

نظرات