فرمانده انتظامی شهرستان لامرد از دستگیری قاتلی خبر داد که سال گذشته در یک جنایت فجیع در نهاوند استان همدان، سه فرزند بیگناه خود را به طرز وحشیانهای به قتل رسانده و متواری شده بود.
سرهنگ محسن لشکری در تشریح جزئیات این پرونده هولناک به اول فارس گفت: “در پی وصول نیابت قضایی از استان همدان مبنی بر وقوع قتل سه فرزند در نهاوند و احتمال اختفای قاتل در حوزه استحفاظی شهرستان لامرد، بلافاصله بررسی موضوع در دستور کار ویژه پلیس این شهرستان قرار گرفت.”
وی افزود: “ماموران انتظامی لامرد با انجام اقدامات اطلاعاتی گسترده و پس از هماهنگیهای لازم با مقام قضایی، موفق به شناسایی مخفیگاه این جانی فراری در بخش اشکنان این شهرستان شدند.”
سرهنگ لشکری با اشاره به سرعت عمل پلیس در دستگیری متهم تصریح کرد: “در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه، قاتل ۴۴ ساله که ماهها از چنگال قانون گریخته بود، به دام افتاد.”
فرمانده انتظامی لامرد در ادامه اظهارات تکاندهندهای از اعترافات اولیه قاتل پرده برداشت و گفت: “این متهم در بازجوییهای اولیه به صراحت اعتراف کرد که حدود شش ماه قبل، به دلیل اختلافات خانوادگی، دختر ۸ ساله و دو پسر ۱۰ و ۱۲ ساله خود را با استفاده از سلاح سرد به قتل رسانده و پس از ارتکاب این جنایت هولناک، از صحنه جرم متواری شده است.”
سرهنگ لشکری با تاکید بر قاطعیت پلیس در برخورد با مجرمان خاطرنشان کرد: “قاتل پس از دستگیری، برای تکمیل تحقیقات و سیر مراحل قانونی، تحویل ماموران انتظامی شهرستان نهاوند شد. این فرماندهی همواره برخورد قاطع و ویژه با مخلان نظم و امنیت را در اولویت کاری خود قرار داده است.”