دستگیری کلاهبرداران حرفه ای ثروتمند در اهواز و شیراز
به گزارش اول فارس، فرمانده انتظامی خوزستان گفت: در پی دریافت یک پرونده کلاهبرداری از یک شرکت خصوصی در شهرستان اهواز، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه باجعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان خوزستان قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام تحقیقات تخصصی و کار اطلاعاتی چهار نفر را در این ارتباط شناسایی و با هماهنگی مراجع قضایی در ۲ عملیات غافلگیرانه در شهرستانهای اهواز و شیراز دستگیر کردند.
سردار صالحی با بیان اینکه متهمان با سوء استفاده از موقعیت شغلی، و نیز دستکاری فاکتورها کلاهبرداری میکردند، ادامه داد: متهمان با وجوه کلاهبرداری شده اقدام به خرید ۲۱ واحد مسکونی، هفت دستگاه خودرو، ۶۸ عدد سکه طلا و یک کیلوگرم طلا به ارزش ۵۰۰ میلیارد ریال کرده بودند که به بزه خود اعتراف، و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی داده شدند.
یعنی عکسی یا هیچ اسمی از این متهمان وجود نداشت؟؟؟؟ یعنی کسیکه به این بزرگی کلاهبرداری کنه نباید مردم اونو بشناسند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟