شیراز

دلیل آتش‌سوزی گسترده ۲۹ مرداد در شرق شیراز چه بود؟

رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز از مهار آتش‌سوزی گسترده در یک انبار کارتن در بلوار ماذون قشقایی خبر داد

به گزارش اول فارس، هادی عیدی‌پور امروز چهارشنبه، ۲۹ مرداد در جمع خبرنگاران در تشریح جزئیات حادثه گفت: در ساعت ۱۲:۲۱ ظهر امروز، پس از تماس با سامانه ۱۲۵، تیم‌های عملیاتی از ایستگاه‌های ۳، ۱۸، ۱۹ و ۷ به همراه شش دستگاه خودروی اطفایی سنگین و نیمه‌سنگین به محل حادثه اعزام شدند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز تصریح کرد: بررسی‌های اولیه نشان داد که حریق مربوط به یک انبار ۲۰۰۰ متری دپوی کارتن است که به‌طور کامل شعله‌ور شده بود.

وی افزود: این آتش‌سوزی بسیار گسترده بود و انواع دستگاه‌های پرس را نیز درگیر کرده بود، اما آتش‌نشانان با سرعت عمل بالا و از چند جهت مختلف، با استفاده از لوله‌های آب پرفشار و عملیات خنک‌سازی، از سرایت آتش به کارگاه‌ها و سوله‌های اطراف جلوگیری کردند.

عیدی‌پور در پایان یادآور شد: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت و علت حادثه توسط کارشناسان سازمان آتش‌نشانی در حال بررسی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا