دلیل اعتراض پرستاران مراکز درمانی شیراز چیست؟

پس از اعتراض پرستاران در ماه‌های پایانی سال گذشته، وعده‌هایی مبنی بر ترمیم حقوق تحت عنوان فوق‌العاده خاص نیم درصد به پرستاران داده شد، اما با محقق نشدن آن، دوباره موج جدیدی از اعتراضات پرستاران بیمارستان‌های دولتی در شیراز شکل گرفته است.

اول فارس : از روز ۱۵ مرداد، پرستاران بیمارستان‌های دولتی مستقر در شیراز در اعتراض به رسیدگی نشدن به مطالباتشان اعتصاب کرده و از حضور در محل کار امتناع کردند.

برزگری، پرستار یکی از بیمارستانهای دولتی شیراز در این خصوص بیان کرد: باوجود تصویب موضوع ترمیم نیم درصدی حقوق پرستاران توسط مجلس شورای اسلامی و وعده‌های واریزی، اما تا تیرماه پرداختی انجام نشده است.

وی ادامه داد: اگرچه همین نیم درصد را به ۴ دهم درصد تقلیل دادند، اما باز هم واریزی انجام نشده است.

برزگری با بیان اینکه همچنان شرایط سخت برای همکاران ما پایدار است، عنوان کرد: بنده و همکارانم معتقدیم که سیستم هیئت امنایی بودن دانشگاه علوم پزشکی شیراز همیشه جلوی کار را گرفته و موجب شده تا به نیروها به خوبی رسیدگی نشود.

وی اضافه کرد: مسئولان دانشگاه تعرفه‌های بالاتر از ما دارند با اینکه بر بالین بیمار نیستند، لذا یکی از مطالبات ما شفاف سازی واریزی‌هاست و ظاهرا واریزی‌ها، سلیقگی انجام می‌شود و ساز و‌کار مشخصی ندارد.

برزگری تصریح کرد: در حالی که پرستاران در اتاقی مانند بخیه این کار را به عهده دارند، اما هزینه آن به حساب بیمارستان و پزشک واریز می‌شود.

وی گفت: از روز گذشته ۱۵ مرداد اعتراض پرستاران مجدد از سر گرفته شد و همکاران از حضور در محل کار امتناع کردند. در بیمارستان چمران سوپروایزر و مسئول آموزشی در حال خدمات دهی به بیماران به جای پرستاران هستند. برخی از واحد‌های بیمارستان نمازی هم پرستاران از روز گذشته اعتصاب کرده‌اند.

پرستار بیمارستان دولتی عنوان کرد: اعتراض صنفی پرستاران از اسفند سال گذشته و در واکنش به رسیدگی نشدن به حقوق و دستمزد آنها، معوقات هفت ماهه، اضافه کاری و شیفت‌های کاری زیاد آغاز شد؛ تجمعاتی در جلوی استانداری داشتیم که هیچ توجهی نشد.

وی اضافه کرد: موظفی همه پرستاران شش شیفت در هفته است ولی به آنها هشت شیفت تحمیل می‌شود.

برزگری با بیان اینکه اضافه کاری‌ها تا سال گذشته برای هشت ساعت ۱۲۰ هزار تومان محاسبه می‌شد که خود توهینی به پرستارانی است که شب کاری را تحمل می‌کنند، گفت: امسال هر ساعت اضافه کاری به ۲۲ هزار تومان رسیده که باز هم اندک است.

این پرستار همچنین خواستار اجرای درست تعرفه‌ها برای پرستاران و احترام به حقوق مادی و معنوی آنها شد و تاکید کرد: فشار‌های روحی و رسیدگی نکردن به نیاز‌های مادی و معنوی پرستاران موجب شده تا بیشترین مهاجرت‌ها مربوط به پرستاران باشد.منبع: تسنیم

مطالب مرتبط

پرستاران فسا:دولت مطالبات ما را وارونه متوجه می‌شود/در روز پرستار شرکت نمی‌کنیم

اعتراض رانندگان کامیون به نرخ های بسیار گران عوارض آزادراه شیراز اصفهان

تجمع اعتراضی کارگران پالایشگاه‌های گاز پارس جنوبی برای نهمین هفته متوالی

نظرات

  • فیضی

    تاریخ : ۱۷ - مرداد - ۱۴۰۳

    دادگستری چی باید بگه