رایس برگر یک ساندویچ متفاوت و بسیار لذیذ که حتما باید امتحانش کرد

برگر برنج نوعی برگر متفاوت و خوشمزه می باشد که با برنج تهیه حاضر می شود که در واقع به رایس برگر نیز شهرت دارد. این برگر بسیار خوشمزه که از برنج  بجای نون استفاده می شود و می توانید با گوشت قلقلی یا مرغ نیز تهیه کنید و اولین بار در سال ۱۹۸۷ توسط […]

برگر برنج نوعی برگر متفاوت و خوشمزه می باشد که با برنج تهیه حاضر می شود که در واقع به رایس برگر نیز شهرت دارد. این برگر بسیار خوشمزه که از برنج  بجای نون استفاده می شود و می توانید با گوشت قلقلی یا مرغ نیز تهیه کنید و اولین بار در سال ۱۹۸۷ توسط یک رستوران زنجیره ای موس برگر در شرق آسیا تهیه شد که بعدا مک دونالدو نیز این برگر را در لیست غذاهای خود قرار داد.

طرزتهیه رایس برگر

ما در این مطلب آموزش مرحله به مرحله رایس برگر را آموزش داده ایم پس تا انتها همراه ما باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج :۲ پیمانه

گوشت چرخ کرده :۲۵۰ گرم

پیاز سفید :۱ عدد

پنیر ورقه ای :۴ ورق

سرکه بالزامیک یا سویا سس :۱ قاشق غذاخوری

کنجد:۱ قاشق چایخوری

سیاه دانه :۱ قاشق چایخوری

روغن مایع : ۱ قاشق چایخوری

آب سرد :۲ قاشق چایخوری

ریحان تازه :به مقدار کافی

مواد لازم سس

مایونز کم چرب :۲ قاشق غذاخوری

سس خردل :۱ قاشق غذاخوری

پیاز :¼ پیاز

آب لیمو ترش تازه: ½ لیمو ترش

فلفل سیاه و‌ نمک :به مقدار کافی

برگر برنج

نحوه و دستور پخت رایس برگر
گام اول

در ابتدا جهت درست کردن رایس برگر لذیذ می بایست برنج را بشویید و با اندکی نمک داخل یک قابلمه متوسط بریزید. پس از آن جهت پخت برنج تا اندازه یک بند انگشت بالاتر از برنج را آب بریزید.

گام دوم

حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب اضافی درون قابلمه تبخیر شده، سپس برنج را به صورت کته دم می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد. در ادامه به سراغ درست کردن سس می رویم.

گام سوم

جهت انجام این کار و درست کردن سس این غذا باید پیاز را به شکل نگینی ریز خرد کنید و داخل یک کاسه بگذارید. پس از آن سس مایونز را با آب لیمو ترش تازه و سس خردل درون کاسه بریزید و همه مواد را خوب با هم ترکیب نمایید.

گام چهارم

حالا مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس کاسه را درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند. زمانی که برنج دم کشید آنرا درون یک ظرف ریخته تا کاملا خنک شود.

گام پنجم

در این گام بعد از اینکه برنج سرد شد، روغن مایع را با سیاه دانه، کنجد و آب سرد درون ظرف بریزید و خوب ترکیب کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. اکنون می بایست یک کاتر گرد انتخاب کرده و اندکی از ترکیب برنج را داخل آن بریزید.

رایس برگر

مرحله ششم
در ادامه برنج را با پشت قاشق کاملا منسجم کرده و از قالب جدا می کنیم. حالا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع به تابه می افزاییم.

گام هفتم

اکنون می بایست پیاز را داخل تابه بریزید، پس از آن اندکی گوشت چرخ کرده به اندازه یک نارنگی متوسط بردارید و قشنگ آن را گرد کنید. سپس گوشت های قلقلی شده را روی پیاز گذاشته و بعد از نیم دقیقه آن ها را با پشت قاشق صاف کنید.

گام هشتم

در این مرحله باید دو طرف گوشت های چرخ کرده را به طور کامل سرخ نمایید. بهد از انجام این کار یک تابه دیگر را برداشته و بر روی شعلع متوسط اجاق بگذارید و اندکی روغن مایع در آن بریزید تا داغ شود. حال برنج هایی که قالب زده بودید را داخل تابه بچینید و سرکه بالزامیک نیز بر روی آن بمالید تا آغشته به این سس شوند.

گام نهم

هنگامی که یک سمت برنج به طور کامل سرخ شد، آن را برگردانید و بار دیگر سرکه بالزامیک به آن بزنید و بگذارید تا سمت دیگر آن به طور کامل سرخ شود. در این قسمت شما می توانید بر روی برگرهای سرخ شده پنیر ورقه ای نیز بگذارید.

گام دهم

پس از انجام مراحل پیشین اکنون روی سطح کار یک برنج قالبی گذاشته و اندکی از سس روی آن بمالید. اگر دوست دارید می توانید تا چند برگ ریحان تازه روی برنج قرار دهید، پس از آن برگر سرخ شده را روی آن قرار دهید و در ادامه یک لایه پیاز حلقه ای روی برگر بگذارید.

مرحله یازدهم
در ادامه مجددا روی مواد را با یک برنج قالب زرده شده می پوشانیم. در نهایت به همین ترتیب مراحل را ادامه می دهیم و برگرها را درست می کنیم، سپس به همراه سس دلخواه و نوشابه سرو می کنیم.

منبع:سایت رضیم

مطالب مرتبط

نظرات