اجتماعیخبر اولسیاسیگردشگری

رحیم پور ازغدی از برنامه «زاویه» حذف شد

حبیب رحیم‌پور ازغدی، سردبیر و مجری برنامه «زاویه» شبکه چهار در پی حاشیه‌های سخنان مهمان برنامه که انتقادات فراوانی در بر داشت، از این برنامه حذف شد

به  گزارش اول فارس به نقل از مهر، برنامه اخیر «زاویه» در ادامه حاشیه‌هایی که به دلیل حضور یکی از مهمانان و سخنان سطحی و غیرقابل دفاع وی برایش رقم زده بود، حالا با چالش‌های جدیدتری مواجه شده که گریبان مجری برنامه را گرفته است.

زاویه

زاویه برنامه‌ای مناظره محور و زنده است و قسمت اخیر آن با حضور حجت الاسلام جهان بزرگی و عماد افروغ روی آنتن شبکه چهار سیما رفت. سخنان جهان بزرگی علیه عملکرد دولت حسن روحانی رییس جمهوری در این قسمت از برنامه حاشیه ساز شد و ویدئوی سخنان او در شبکه‌های اجتماعی بازتاب زیادی پیدا کرد.

با واکنش‌های انتقادی از طرف دولت و حتی برخی از چهره‌های فرهنگی و رسانه‌ای ابتدا خود شبکه چهار بیانیه‌ای صادر و از این اظهارات تبری جست.

روز گذشته پنجم بهمن ماه نیز شورای نظارت بر صداوسیما به طور رسمی وارد عمل شد و نسبت به این اظهارات تذکر داد و همچنین از رییس سازمان صداوسیما خواست که با عوامل موثر برخورد قاطع کند.

با فاصله‌ای اندک از انتشار خبر تذکر رسمی شورای نظارت نیز، سخنان عبدالعلی علی عسکری رییس سازمان صداوسیما در جلسه‌ای با مدیران شبکه‌ها خبری شد که به شکل رسمی و صریح عذرخواهی کرد.

علی عسکری در این سخنان گفته است: «این اظهارات باعث تکدر خاطر بینندگان فهیم شبکه چهار سیما و خدمتگزاران دلسوز نظام شد و اینجانب با ابراز تاسف، از مخاطبان فرهیخته رسانه ملی و ریاست محترم جمهوری به نوبه خود عذرخواهی می‌کنم.»

رئیس رسانه ملی همچنین عنوان کرده بود: «هر چند بارها تاکید شده مسئولیت اظهار نظر در برنامه‌های زنده بر عهده کارشناس مدعو است، اما بیان چنین اظهاراتی از آنتن صدا و سیمای جمهوری اسلامی به هیچ وجه پذیرفتنی نیست و با هرگونه قصور و تقصیر برخورد قاطع می‌شود.»

حالا ادامه این حاشیه‌ها دامن عوامل خود برنامه را گرفته است و آنطور که رییس صداوسیما بیان کرده بود که با هر گونه قصور و تقصیر برخورد می‌شود، گویا در اولین اقدام حبیب رحیم‌پور ازغدی سردبیر و مجری «زاویه» مقصر شناخته شده و از این برنامه حذف شده است.

واکنش‌هایی که یکی پس از دیگری نسبت به مناظره اخیر شکل گرفت بخشی به حق بود و قطعاً یک ضرورت است که ادبیات نقد و تحلیل و آسیب شناسی هر تفکر و جریان و سیاستی به دور از هرگونه توهین و تخریب باشد. با این حال حذف مجری برنامه بیشتر می‌تواند به قربانی کردن‌های یک باره و ناگهانی برای آرامش‌های موقتی باشد و اتفاقاً رویکرد و سیاست تلویزیون در چنین اتفاقاتی باید با تامل و طمانینه بیشتری در حذف یک «فرد» باشد. به ویژه که مجری در پایان همین قسمت از برنامه هم تاکید می‌کند که مواضع شخصی مهمان مورد تأیید برنامه نیست.

عضو کانال تلگرام اول فارس شوید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا