سرگرمی

رمز و راز موفقیت‌ و شگردهای عشوه آمدن و مخ‌زنی زن و مرد

مطالعه‌ای که توسط روانشناسان دانشگاه علم و صنعت نروژ انجام شد، ادعا می‌کند که موثرترین شگردهای عشوه ‌آمدن را برای مردان و زنان پیدا کرده است.

یورونیوز:  عشوه آمدن در بیشتر موارد به عنوان اولین قدم شما برای وارد شدن به یک رابطه معنادار با فرد مورد نظرتان است، اما ممکن است همیشه آنطور که برنامه‌ریزی می‌کنید پیش نرود.

همه ما شانس خود در عشوه آمدن را امتحان کرده‌ایم و ممکن است بدجوری هم شکست خورده‌ باشیم و مسلم است که پس از هر بار رد شدن، رغبت ما برای دفعه بعد کمتر شده است.

به هر حال درست است که عدم توفیق در عشوه آمدن هم جزئی طبیعی از زندگی است، اما دانشمندان شگردی را که ممکن است به شما کمک کند تا اصطلاحا مخ طرف را بزنید، دریافته‌اند.

برای اینکه بدانید کارشناسان و محققان روابط بین فردی کلید موفقیت‌ در عشوه آمدن را در چه می‌دانند می‌توانید نوشتار زیر را مد نظر داشته باشید.

عشوهمخ زنی 1

تا دلتان بخواهد در عشوه آمدن برای یک نفر شگرد وجود دارد

قبل از اینکه به سراغ نتیجه مطالعه علمی برویم باید بدانید که راه‌های بسیار متفاوتی وجود دارد که می‌توانید در عشوه آمدن از آن‌ها استفاده کنید.

یک کارشناس دوستیابی به نام کریس پلینز می‌گوید: «شما می‌توانید از طرف مقابل تعریف کنید، یا سرنخ‌های غیرکلامی مانند انداختن پا روی پا و تکان سر» را به کار ببرید.

کوین دارنه نویسنده کتاب «چگونه از اولین قرارهای بد پیشگیری کنیم» معتقد است که لبخند زدن، ارتباط چشمی و لمس اتفاقی کوتاه نیز می‌تواند هنگام عشوه آمدن شما را به سر منزل مقصود برساند.

مایک اندرسون، کارشناس دوستیابی می‌گوید: «اگر می خواهید بدانید که عشوه شما جواب داده است، باید به دنبال نشانه‌هایی باشید که مشخص می‌کند طرف مقابل نیز به شما علاقه‌مند است.

این نشانه‌ها ممکن است شامل تقلید زبان بدن شما باشد، یا اینکه به شوخی‌های شما بخندند حتی اگر خیلی خنده‌دار نباشند، یا ارتباط چشمی طولانی مدت برقرار کنند. اگر باز هم مطمئن نیستید، راحت از طرف مقابل بپرسید! به هر حال عشوه آمدن باید سرگرم کننده و آسان باشد، پس، از ریسک کردن نترسید.»

اما اگر می‌خواهید یک مزیت افزوده داشته باشید، یک چیز خاص وجود دارد که باید به خاطر داشته باشید و این مورد بخصوص توسط اعضای یک گروه تحقیقاتی نیز ثابت شده است.

شگردی که همیشه جواب می‌دهد

یک روش عشوه آمدن وجود دارد که ممکن است بهتر از بقیه شگردها جوابگو باشد. مطالعه جدیدی که در ماه مارس در مجله «روانشناسی تکاملی» منتشر شد، به دنبال تعیین اثربخشی شگردهای مختلف عشوه آمدن برای هر دو جنس بود.

به همین منظور، روانشناسان دانشگاه علم و صنعت نروژ بیش از ۴۰۰ شرکت کننده از نروژ و بیش از ۵۰۰ شرکت کننده از ایالات متحده را جمع کردند و از آن‌ها خواستند به پرسشنامه‌های تصادفی آن‌ها پاسخ دهند.

طبق این مطالعه، «خندیدن یا قهقهه زدن در واکنش به شوخی‌های طرف مقابل یکی از شگردهای مؤثر در عشوه آمدن برای هر دو جنس زن و مرد است.»

محققان در مطالعه خود توضیح داده‌اند که «شوخ طبعی از سوی مردان موثرتر است بخصوص اینکه در بستر آشنایی طولانی‌مدت باشد، و زمانی که شوخ طبعی توسط زنان در بستر آشنایی‌های کوتاه مدت استفاده می‌شود کمترین اثربخشی را نشان می‌دهد.

با این حال، پاسخ دادن به شوخ طبعی طرف مقابل از طریق خنده می‌تواند به یک اندازه برای زنان و مردان اثرگذار باشد. خندیدن به شوخی‌های دیگران، صرف نظر از اینکه چه کسی هستند، به عنوان عشوه آمدن موثر تلقی می‌شود.»

محققان در نمونه آماری خود از دانشجویان ایالات متحده و نروژ که همگی دگرجنس‌گرا بودند استفاده کردند. به شرکت‌کنندگان داوطلب پرسش‌نامه‌هایی ارسال شد که از آن‌ها خواسته شد تا میزان مؤثر بودن ۴۰ نوع عشوه آمدن را هنگام جستجوی یک رابطه کوتاه‌مدت یا بلندمدت و بر اساس این‌که مرد یا زن بودند را ارزیابی کنند.

محققان همچنین به سطوح برون گرایی خود شرکت کنندگان، سن، میزان مذهبی بودن آنها، میزان تمایل آنها برای برقراری یک رابطه و همچنین میزان علاقه آن‌ها برای عضویت در سایت‌های دوستیابی نیز توجه داشتند.

عشوه آمدن به هدف شما از رابطه و مدت زمان آن بستگی دارد؟

لیف ادوارد اوته‌سِن کنیر، استاد روانشناسی در دانشگاه علم و صنعت نروژ در این رابطه توضیح داد: «آنچه در عشوه آمدن بیش از همه مؤثر است به جنسیت شما بستگی دارد و اینکه هدف از عشوه آمدن برای یک رابطه بلندمدت است یا کوتاه مدت.»

از نظر این تحقیق افکارسنجی شده، برای خانم‌هایی که به دنبال روابط کوتاه‌مدت هستند این روش نمی‌تواند یک شگرد خوب باشد.

این استاد دانشگاه و نویسنده اصلی این مقاله گفت: «برای زنانی که به دنبال یک رابطه کوتاه‌مدت هستند، سیگنال‌هایی که نشان دهد از نظر جنسی در دسترس هستند مؤثرترند. بنابراین، تماس دوستانه مانند در آغوش گرفتن یا بوسه دوستانه روی گونه در آن شرایط کافی نیست، پس به دنبال نشانه‌هایی می‌روند که در دسترس بودن جنسی آن‌ها را برجسته می‌کند، مانند دست کشیدن، نزدیک شدن و ایجاد تماس بدن.»

از طرفی، مردانی که به دنبال عشق‌بازی‌های کوتاه مدت هستند هم نمی‌توانند تنها به همین یک شگرد تکیه کنند.

تیم تحقیقاتی در این مطالعه نوشت: «شگرد‌هایی که برای زنان برای داشتن یک رابطه کوتاه مدت ارزیابی شدند، منحصراً جنسی یا فیزیکی بودند. در مقابل، مردانی که علاوه بر شگردهای فیزیکی و جنسی، لبخند می‌زدند، به حرف‌های طرف مقابل علاقه نشان می‌دادند، از او تعریف می‌کنند و او را می‌خندانند، مؤثرتر ارزیابی شدند.»

روابط طولانی چطور؟

این گروه علمی متوجه شد که برای مردانی که به دنبال روابط طولانی‌مدت هستند، «نشانه‌های سخاوتمندی و تمایل به تعهد بهتر عمل می‌کند.» با این حال، اگر به دنبال توصیه‌های کلی‌تری در مورد عشوه آمدن هستید، یک نوع وجود دارد که به نظر می‌رسد در همه جا مؤثر است.

افرادی که در این نظرسنجی شرکت داشتند معتقدند که «شوخ طبعی، یا توانایی خنداندن دیگران، برای مردانی که به دنبال یک رابطه طولانی مدت هستند، مؤثرتر از همه شگردها است.

البته برای زنانی که به دنبال یک رابطه کوتاه مدت هستند کمترین تاثیر را دارد. اما بهر حال خندیدن یا قهقهه زدن به شوخی‌های طرف مقابل یک شگرد عشوه آمدن موثر برای هر دو جنس زن و مرد است. حداقل این موضوع در مورد شرکت کنندگان آمریکایی و نروژی در این مطالعه صادق بود.

ربکا برچ، یکی از دیگر از نویسندگان این مقاله از دانشگاه SUNY Oswego، ایالات متحده، اضافه کرد: «فقط کافی نیست که شما بامزه بودن باشید. برای زنان خیلی مهم است که شریک بالقوه آن‌ها نیز بروز دهد که آنها (زنان) نیز برای آن‌ها طناز و شوخ طبع هستند.»

اگر در شوخ طبعی مشکل دارید، این محققان توصیه می‌کنند که قبل از کار بر روی مهارت‌های دیگر، با شگرد ساده لبخند زدن و ارتباط چشمی شروع کنید.

مقایسه فرهنگی

ایالات متحده و نروژ هر دو کشورهای غربی هستند. با این حال، تفاوت‌های ویژه‌ فرهنگی بین کشورها ممکن از بر نتیجه این تحقیق موثر باشد.

نروژ یکی از تساوی‌طلبان‌ترین کشورها در جهان است که از نظر جنسی لیبرال و سکولار محسوب می‌شود،‌در عین حال، ایالات متحده در همه این معیارها پایین‌تر است.

در تحقیقات قبلی با نمونه‌های مشابه، آمریکایی‌ها بیشتر به دینداری و نروژی‌ها بیشتر به رفتار و نگرش‌های اجتماعی-جنسی پاسخ دادند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا